Vedete din Romania

#Oana Zavoranu Marty #Oana Zavoranu motan #oana zavoranu

Oana Zavoranu socheaza din nou. A pastrat si inima motanului Marty, care a murit acum doi ani

Oana Zavoranu si-a impaiat motanul Marty, pe care l-a crescut timp de 18 ani. Vedeta a tinut enorm la acest motan si nici in momentul in care a murit nu s-a putut desparti de el.

L-a ingropat initial, insa nu a putut ramane cu gandul ca pisoiul sau va putrezi in pamant, de aceea l-a dezgropat dupa doua zile si l-a tinut in congelator pana a gasit pe cineva care sa il impaieze. De asemenea, vedeta a pastrat si inima animalului de companie, pe care o tine intr-o ceara speciala.

"Marty este o operă de arta a fost sufletul meu! Inauntru nu mai are nimic, dar mustatile sunt ale lui, ghearele si blanita care a stat 4 luni la tabacit. Aceasta este inima lui, care este pusa intr-o ceara speciala si a ramas la mine, nu aveam cum sa nu o am. Inimioara aceasta m-a iubit si pentru ea Marty a fost atat de special pentru mine", a spus Oana Zavoranu, aratand micuta inimioara. 

Vedeta nu a vrut sa spuna cat a platit pentru impaierea motanului sau iubit, insa a marturisit ca opera este creatia unui specialist de la Muzeul Antipa si ca a costat mii de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare