Vedete din Romania

#desene animate #pepe #oana zavoreanu

Oana Zavoreanu isi petrece noptile urmarind desene animate

Oana Zavoreanu este innebunita dupa desene animate si recunoaste ca in timpul liber petrece ore in sir in fata televizorului urmarind personajele animate atat de dragi ei.

Artista a marturisit pentru ziarul "ring" ca are aceasta pasiune inca din copilarie si a reusit sa i-o transmita si sotului ei, Pepe. Astfel au devenit amandoi fanii lui "Tom & Jerry" si "Odie & Garfield ".

Avand in vedere ca pana acum a vazut tot ce se putea vedea in materia de desene animate, Oana s-a gandit sa-si improspateze colectia sa de filme animate. Astfel aceasta a cumparat DVD-uri cu personajele favorite, pe care a dat nu mai putin de 1.000 lei.

"Mi-am luat variantele noi cu "101 dalmatieni", "Motanul incaltat", "Frumoasa din Padurea Adormita", "Pisicile aristrocrate" si multe altele. E una dintre cele mai mari pasiuni ale mele", a detaliat Oana Zavoreanu pentru "ring".

Oana il porecleste pe Pepe, "Odie"

Si pentru ca iubeste atat de mult desenele animate, fericitul cuplu petrece ore intregi in fata televizorului.

"Impreuna cu Pepe, stam nopti intregi in fata televizorului, privind la desene animate. De multe ori ma regasesc in replicile lui Garfield . Eu si sotul meu parca devenim noi insine personaje, eu poreclindu-l pe el Odie", a mai spus Oana pentru "ring".

Pasiunea Oanei insa nu se opreste doar la DVD-uri. De curand, vedeta TV si-a achizitonat si patru prosoape cu personaje din desene animate, precum si sosete si sac de dormit cu soricei.

"Am inlocuit lenjeria intima cu haine cu desene animate. Asa ma simt eu cel mai bine. Imi place sa fiu copil, in casa umblu in halatele cu personaje din desene animate", a explicat Oana Zavoreanu pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare