Vedete din Romania

#spital #operatie #austria #teo trandafir

Operatie pentru Teo Trandafir: "Ii vor scoate splina si o bucata din pancreas"

Teo Trandafir va fi operata in curand de medicii austrieci, spune un medic roman , prieten cu Teo de peste 10 ani. In urma interventiei chirurgicale, vedetei i-ar putea fi extirpate splina si colecistul.

Metoda initiala cu care au tratat-o medicii austrieci pe Teo Trandafir, drenarea endoscopica a pseudochistul pancreatic, nu a dat rezultatele sperate, iar deputata ar putea ajunge in curand in sala de operatii, prietenul apropiat citat de ZiarulRing.ro.

"Teo va fi operata. De aceea cred ca medicii au si facut drenajul endoscopic, pentru a permite interventia chirurgicala. Lui Teo ii vor scoate splina si o bucata din pancreas. Cel mai probabil din coada acestuia. Este posibil sa-i scoata si colecistul”, a spus medicul.

Complicatiile in urma pancreatitei suferite de Teo nu sunt foarte rare, pana la un sfert din pacienti fiind nevoiti sa apeleze din nou la chirurg.

"Chirurgia este eficienta si previne aparitia fistulelor in organele adiacente sau a fenomenului de compresie asupra lor. Rezectia unei portiuni din pancreas imbunatateste calitatea vietii pacientului, ajuta la conservarea structurilor vecine si previne evolutia bolii spre cronicizare”, a mai spus medicul, apropiat al lui Teo Trandafir, citat de Ziarulring.ro.

Tatal realizatoarei TV a pierdut contactul cu fiica lui si nu stie daca aceasta va fi operata in zilele urmatoare.

"Nici eu nu stiu care este realitatea, eu sunt in Romania, iar ea este in Viena. Am incercat sa dau de ea, dar ­n-am reusit, Teo nu raspunde la telefon, e mai izolata. Eu n-am rezultatele analizelor ei in fata ca sa-mi dau cu parerea, asa ca nu are rost sa bat campii. E posibil sa fie operata, dar eu sper sa nu se ajunga la operatie. O astept cat mai curand acasa”, a declarat Ion Uta , citat de Ziarulnational.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare