Vedete din Romania

#otravire mercur #vedete intern #mihaela borcea #oana zavoranu #showbiz #alina puscau #mercur

Otravite cu mercur. 3 vedete care au fost la un pas de moarte

Ani de chin si tratamente costisitoare. De asta au avut parte cateva dintre celebritatile de la noi care, din diverse motive, s-au trezit la un pas de moarte dupa ce medicii le-au descoperit cantitati nepermis de mari de mercur in sange.

Alina Puscau

Sursa foto: wowbiz.ro

Alina Puscau e un manechin de succes, e frumoasa si cu o cariera promitatoare inainte. Locuieste de cativa ani in America si a urcat pe podiumul de prezentare al unor designeri celebri. O veste cutremuratoare parea sa-i fi distrus viitorul.

"Doctorii mi-au gasit mercur in sange si nu-mi mai dadeau sanse. Am fost la multe clinici in America, mi-am facut analize multe, toti imi spuneau ca nu voi mai putea face copii niciodata, ca nu mai am sanse sa traiesc... Practic, imi spuneau ca voi muri. Nu stiu de la ce am facut asta. Am mancat un an numai carne de peste pentru ca aveam de facut o sedinta foto si trebuia sa mai slabesc. Ori de la peste, ori a vrut sa-mi faca cineva rau. Acolo lumea e invidioasa, asa ca nu m-ar mira", a spus Alina pentru wowbiz.ro.

40.000 de dolari a costat-o tratamentul, care s-a intins pe o perioada de sase luni. Din fericire, acum se simte bine. "Am inceput sa gatesc, sa faca sport si a functionat. Acum, cand stiu prin ce am trecut, sunt foarte atenta cu sanatatea, am grija de mine mai mult ca niciodata", a marturisit Alina.

Citeste si:

Ce meserie ciudata a avut Stela Popescu in tinerete. Vei ramane uimit!

A devenit tatic in Africa. Andrei Zaharescu are un copil cu...

Rita Muresan, slaba moarta. Iata cum a ajuns sa arate de la 103 de kilograme

Mihaela Borcea

Sursa foto: libertatea.ro

Alina Puscau nu este insa singura vedeta care s-a confruntat cu o asemenea problema grava de sanatate. Pe vremea cand formau o familie, Mihaela si Cristi Borcea au fost nevoiti sa faca tratamente dure pentru a elimina mercurul cu care au fost intoxicati. "Medicii de la Viena mi-au spus ca am nivelul de mercur de noua ori mai mare decat normalul, iar cel de aluminiu de doua ori. Am vazut cu stupoare ca toate organele erau afectate: inima, creier, sangele era otravit", a spus Mihaela Borcea pentru Pro TV. Mihaela si Cristi Borcea au fost convinsi ca cineva a vrut sa le faca rau intentionat si le-a contaminat mancarea sau bautura cu aceste metale.

Oana Zavoranu

Sursa foto: click.ro

In urma cu mai bine de trei ani, si Oana Zavoranu a sustinut ca se simte rau din cauza unei intoxicatii cu mercur. "I-au descoperit mercur in sange, dar si alte metale grele. Se pare ca a fost otravita. A fost o lovitura pentru ea. Toti ne-am gandit la o singura persoana, stiti voi cu cine se tot razboieste Oana (mama ei - n.r.), insa nici unul nu a avut curaj s-o rosteasca cu voce tare", a povestit un apropiat al vedetei pentru Libertatea.

Sursa foto principala: bodyhealthdetox.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului