Vedete din Romania

#Ozana Barabancea operatii estetice # Ozana Barabancea slabit #ozana barabancea

Ozana Barabancea apeleaza la operatii estetice! Ce modificari vrea sa-si faca

Ozana Barabancea a slabit peste 40 de kilograme si se simte tot mai bine in pielea ei. Dupa ce greutatea sa a fluctuat ingrozitor de mult, soprana pare sa-si fi recuperat talia de viespie. Si, pentru a atinge telul propus, Ozana este pregatita sa faca orice. Inclusiv operatii estetice.

Ozana Barabancea a povestit intr-un interviu acordat pentru viva.ro ca urmeaza sa se supuna unor operatii estetice. Soprana este foarte mandra de noile forme si se fotografiaza foarte des in diverse ipostaze si tinute cat mai exravagante. Are grija la ceea ce mananca si merge la sala aproape zilnic.

"Eu inca nu am un an de la operatie. Eu sunt foarte buna de carne. Probabil o sa-mi fac niste interventii in partea superioara a corpului. Eu simt ca intineresc, dar varsta isi spune cuvantul. Important este sa imbatranesti frumos. S-ar putea sa-mi fac o interventie la nivelul sanilor. Port un corset foarte bun", a marturisit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea are grija sa aiba o viata ordonata si a marturisit ca merge la sala de cel putin trei ori pe saptamana. Acest lucru o ajuta la tonus, iar pe langa aceste lucruri ea merge des si la masaj.

"Stilul meu de viata e ordonat. Beau foarte multa apa. Incerc sa merg la sala de 3-4-5 ori pe saptamana. El ma ajuta sa am un tonus minunat. Trebuie sa fac si masaj. Pielea imi raspunde destul de bine. Savurez orice mancare. Important e sa nu ma prinda masa cu gandul in alta parte. Nu avem placeri vinovate. Cand am timp gatesc. Acum, sincera sa fiu am pe cineva care ma ajuta. imi mai iau si de la supermarket cand sunt in viteza", a povestit Ozana in cadrul interviului acordat pentru viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare