Vedete din Romania

#ozana barabancea operatie # Ozana Barabancea slabit #ozana barabancea

Ozana Barabancea, dupa ce a slabit 60 de kg, din nou pe masa de operatie

Dupa ce a slabit 61 de kilograme in ultimul an, Oazana Barabancea este pregatita pentru o noua interventie, fiind dispusa sa se mai opereze pentru cateva retusuri care o vor face sa arate si mai bine.

„Nu am crezut niciodata ca pot arata asa. Mi-a fost frica sa ma uit in oglinda, am spus: Doamne, nu sunt eu asta. Totul doare, dar am oameni langa mine care ma ajuta. Operatia de stomac a fost mai usoara, acum trebuie sa stau pe spate, acum nu pot sa ma mai misc dreapta, stanga, ma tine, dar cand ma vad in oglinda zic ca merita tot efortul. Nu am putut sa merg la biserica, nu pot sa merg, dar a venit preotul acasa… Doctorul mi-a spus ca o sa arat ca in liceu. Trei luni am negociat cu mine. Am facut trei operatii in una: spate, burta si blefaroplastie. Mai vreau sanii si coapsele, unii spun ca am am un nas urat, eu nu cred, dar daca e nevoie il operez si pe asta” a declarat Ozana Baranacea la „Acces Direct”.

Ozana Barabancea recunoaste ca si-a schimbat tot stilul de viata dupa ce si-a facut operatia de micsorare a stomacului.

”Stilul meu de viata e ordonat. Beau foarte multa apa. incerc sa merg la sala de 3-4-5 ori pe saptamana. El ma ajuta sa am un tonus minunat. Trebuie sa fac si masaj. Pielea imi raspunde destul de bine. Savurez orice mancare. Important e sa nu ma prinda masa cu gandul in alta parte. Nu avem placeri vinovate. Cand am timp gatesc. Acum, sincera sa fiu am pe cineva care ma ajuta. Imi mai iau si de la supermarket cand sunt in viteza”„ a adaugat Ozana Barabancea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare