Vedete din Romania

# Teo Trandafir pacaleala # Teo Trandafir Facebook #vedete intern #teo trandafir #showbiz

Pacaleala pe Facebook. Teo Trandafir nu-ti cere bani pentru copii!

Romanii nu mai stiu ce sa puna la cale pentru a scoate bani. S-au inmultit numarul cazul de inselatorii chiar si in mediul online. Ultima gaselnita o implica pe Teo Trandafir. Vedeta a tinut sa lamureasca astfel incat sa previna astfel de neplaceri.

Un barbat care creeaza conturi false in numele lui Teo Trandafir abordeaza prin mesaje private oameni carora le cere bani pentru un caz social al unor copii din Beius. O femeie chiar a donat 5.000 de euro.

Iata ce spune Teo Trandafir.


“Cineva imi fura identitatea. Libertatea de a avea un cont privat pe Facebook, pe numele meu. stiu cine e. stiu cum il cheama si de unde e. Pot sa ma duc la el la usa si o s-o fac. Nu singura. Pâna una-alta, am nevoie de ajutorul tuturor celor carora acest gunoi de om le fura bani, cersind in numele meu bani pentru copii. Culmea e ca oamenii buni il si dau. Mii de euro, bani furati de la oameni buni.

Hai sa oprim furtul pe Facebook, impreuna. Eu am inceput, stergând orice cont in afara de cel oficial, bifat cu bleu. Orice cont Teo Trandafir, in afara de cel oficial, e sters in fiecare zi, tocmai pentru ca eu nu cer bani pentru copii. Daca simt, ii ofer, discret. Si, atunci cand e nevoie, pot sustine campanii umanitare ale unor organizatii mari, recunoscute si respectate.

Va multumesc pentru ca aveti incredere in mine. va rog doar sa verificati daca persoana in care va incredeti sunt eu. N-o sa va cer niciodata bani, pentru nimic in lume. stiu ca daca doriti sa donati, gasiti singuri cui”, a scris vedeta pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare