Vedete din Romania

#vedete #alex velea #connect-r #bianca dragusanu #strategii marketing #PR vedete

Pana unde merg vedetele de dragul popularitatii

Pe scena showbizului romanesc, vedetele au inceput sa isi etaleze nu doar talentul cu care au fost inzestrate, ci si abilitatile de PR duse la extrem. Din dorinta de a fi in permanenta in atentia publicului, celebritatile autohtone au inceput sa vanda povesti inventate doar de dragul publicitatii. Divorturi, despartiri furtunoase, cu iz de scandal sau povesti de dragoste infiripate peste noapte. Toate acestea se arata a fi insa doar niste simple strategii de marketing, desprinse parca din telenovele sud-americane. Iata cateva povesti din showbizul romanesc care sunt subiectul principal al ziarelor si care se dezvolta incet in povesti incredibile, al caror final pare insa premeditat.

1. Triunghiul amoros Alex Velea-Antonia-Ana

Povestea de dragoste dintre Antonia si Alex Velea a aparut subit la inceput de vara. Imediat ce acestia au pornit o colaborare profesionala, presa a bombordat publicul cu diverse speculatii privind o posibila relatie amoroasa intre cei doi.

Articolele publicate in presa nu au fost decat picatura care urma sa anunte furtuna. Din momentul in care Alex Velea si Antonia au fost surprinsi iesind impreuna dintr-un hotel, povesti incredibile cu iz de amantlac au inceput sa fie insirate in paginile ziarelor dornice de cancan.

Desi Alex Velea, Antonia sau sotia cantaretului nu au dat prea multe detalii, se pare ca aceasta publicitate gratuita le-a conevenit de minune, din moment ce si ei au alimentat aceste zvonuri prin aparitiile si gesturile lor.

Azi se anunta ca Alex Velea si Ana divorteaza, iar in cateva zile divortul era amanat din cauza refuzului sotiei cantaretului de a accepta bunurile primite la partaj. Ramane insa de vazut care va fi finalul acestei povesti si pana unde poate merge imaginatia.\

2. Bianca Dragusanu, intre Adrian Cristea si Victor Slav

Bianca Dragusanu, bine-cunoscuta in lumea mondena pentru abilitatile sale de PR foarte bine dezvoltate, nu putea sa rateze nici ea ocazia de a castiga putina popularitate prin metoda povestilor cu iz de amantlac.

De data aceasta avem in lupta doi barbati, Adrian Cristea si Victor Slav, insa povestea este similara cu cea creata in jurul cantaretului Alex Velea. Bianca Dragusanu urmeaza sa se casatoreasca, insa in peisaj a aparut din nou fostul iubit, Adrian Cristea, care vrea sa ii distruga nunta vedetei, ce urmeaza sa aiba loc in toamna.

3. Connect-R va deveni tatic

Desi este in mare voga, se pare ca nici Connect-R nu doarme vara, nu pentru ca nu are somn, ci pentru ca pune la cale noi strategii de promovare. Dupa ce in presa a aparut informatia ca noua sa iubita, Misha, este insarcinata, in urma cu cateva zile toata aceasta poveste s-a dovedit fi o simpla strategie de promovare.

Chiar daca initial impresarul artistului confirmase ca Misha este insarcinata in cateva saptamani, acesta s-a razgandit subit si a declarat, pentru ziarul "Ring", ca toata aceasta poveste nu este decat o inventie a presei.

"Sunt primele saptamani, primele simptome. Misha a facut testul «barza» si a iesit pozitiv. Acum cateva zile, Stefan a aflat ca va deveni tata. Isi doreste mult acest copil, chiar daca nu a spus niciodata lucrul asta", spunea Emil Burloi, impresarul lui Connect-R.

"Stefan nu a dat nicio declaratie. E o tampenie! Lumea poate sa vorbeasca orice atat timp cat nu e adevarat nimic. Noi nu stim ca Misha ar fi insarcinata. Connect-R nu stie, ea nu stie! Deci, unde-i sarcina?", a replicat managerul.

Asistentul artistului a confirmat si el faptul ca totul a fost doar o strategie de marketing la scurt timp: "Misha nu e insarcinata. Nu e adevarat ce s-a scris. E doar o vrajeala, o strategie de PR", a spus si Mihai Vlaicu, asistentul lui Connect-R.

 

Sursa foto: noutatimuzica.videoclipurinoi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare