Vedete din Romania

Paris Hilton deranjeza vecini

Oaza de liniste a lui Robbie Williams din Los Angeles va fi deranjata de petrecerile mondenei Paris Hilton , relateaza publicatia britanica The Sun. Starul muzici pop este deranjat de faptul ca una din vecinele lui este mostenitoare lantului hotelier Hilton. Paris , tocmai s-a mutat la cateva case distanta in celebrul cartier Mulholland. Si nu doar atat. Paris a inceput deja lucrarile de transformare a subsolului in propriul club privat.

Casa noua

“Paris si-a cumparat o casa la cinci minute distanta de casa lui Robbie Williams si acesta este extrem de furios din cauza asta. Robbie a trecut prin fata casei lui Paris, intr-o masina cu sofer si a ignorat-o total.”, a declarat o sursa pentru The Sun. Aparent cantaretul nu are timp sa socializeze cu tanara mondena. De asemenea Robbie prefera sa nu aiba nici un contact cu Paris.

Discoteca privata

“Paris este pe cale sa termine dicoteca de sub casa ei noua, facuta special ca sa poata sa dea petreceri dupa ce clubrile de la Hollywood inchid. Robbie va fi foarte enervate de muzica care se va auzi in miezul noptii din casa mostenitoarei.”, a mai adaugat acceasi sursa. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului