Vedete din Romania

#donatii Paul Ipate #Paul Ipate Ferma Animalelor #paul ipate

Paul Ipate n-a uitat de unde a plecat! Sarac in copilarie, generos la maturitate

Paul Ipate, castigatorul ultimei editii “Ferma vedetelor”, are o poveste de viata emotionanta. In copilarie a dus o viata modesta. 

Din lipsa resurselor financiare, celebrul actor a fost nevoit sa renunte la marele sau vis de a deveni un tenismen talentat. Baiat provenit dintr-o familie modesta, actorul a suferit mult atunci cand tatal sau nu a putut sa ii cumpere decat un set de mingi si a realizat ca ii este imposibil sa continue tenisul la un nivel mai inalt!

Si pentru ca stie cat de grea este viata, Paul Ipate a decis ca o parte din premiul pe care l-a castigat la “Ferma vedetelor” sa il doneze unei asociatii umanitare. 

Gestul actorului i-a impresionat pe toti cei aflati la fata locului. “E minunat ce a facut Paul, este o donatie care va ajuta multe persoane fara posibilitati materiale”, au spus apropiatii lui Ipate, care isi aduc aminte, de pilda, ca, in copilarie, acesta avea probleme mari cu bani.“N-am fost un copil de bani-gata. Familia mea a fost una normala, au fost perioade in care ne-a fost greu, dupa care ne-am ridicat”, dezvaluia actorul in presa, in urma cu ceva vreme, apoi povestea un episod din viata lui in care neajunsurile l-au determinat sa renunte la tenis.

Sursa foto: iqads.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare