Vedete din Romania

#Pepe Imi pasa #melodie Pepe #pepe

Pepe, record pe Youtube cu melodia „Imi pasa”, lansata ieri. Tu ai ascultat-o?

“Imi pasa”, cea mai recenta piesa cantata de Pepe a ajuns deja in Topul celor mai ascultate melodii de la noi pe Youtube la doar trei zile de cand a fost cantata pentru prima oara, in matinalul de la Antena 1.

De doar 3 minute si 15 secunde a avut nevoie Pepe pentru a rascoli si a pune pe jar tot: emotii, pasiune, iubire, sentimente si de ce nu, amintiri, sperante, vise.

“Dupa ce am cantat piesa la Neatza si am vazut reactia celor din platou si am ajuns la telefon mi-am dat seama ca tot ceea ce banuiam despre “Imi pasa” se va implini punct cu punct. Ma bucura enorm toata nebunia aceasta frumoasa in primul rand fiindca piesa mi se potriveste din toate punctele de vedere, incepand cu linia melodica si terminand cu mesajul, cu versurile. Connect-R si Stefania sunt vinovatii de serviciu aici si trebuie sa le multumesc pentru ca m-au imbracat exact asa cum imi place mie sa ma port”, a spus Pepe.

„A fost o adevarata placere sa compun pentru Pepe mai ales ca suntem familie si in familie ne putem arata si sensibilitatile fara a fi judecati. A fost placut sa imi transpun sentimentele pe note si sa fac asta pentru un om atat de apropiat mie. “Imi pasa” este o piesa sensibila care nu poate fi interpretata decat de o inima mare si plina de pasiune,” a spus Connect-r, in timp ce Stefania a adaugat ca “Imi pasa” este o piesa ce vorbeste despre curajul de a fi vulnerabil uneori. Sunt convinsa ca toti cei care au fost „curajosi” vor retrai emotii la ascultarea acestei piesei si ma bucur teribil ca versurile mele au avut parte de o interpretare atat de sensibila precum cea a lui Pepe.”

Pepe a lansat si videoclipul piesei care a fost produs intr-un timp-record chiar daca filmarile au avut loc in varful muntilor, in Piatra Craiului, pe o vreme total neprietenoasa.

Pepe a avut insa un “coleg de platou” de nadejde. Gitano joaca un rol-cheie in toata povestea pusa in scena de Dan Petcan, cel care semneaza regia si productia pentru “Imi pasa”.

“Imi pasa” este coloana sonora si punctul de la care Dan Petcan a scris scenariul unui intreg film. Ne-am luat noi cu altele si nu am apucat sa concretizam detaliile necesare pentru a putea incepe filmarile, insa acum, vazand doar 3 minute montate, dar mai ales emotia pe care poate sa o transmita piesa, atat eu, cat si Dan suntem convinsi ca nu este o idee tocmai buna sa renuntam la acest vis al nostru. Trebuie mentionat neparat faptul ca “Imi pasa” este primul videoclip atat al meu, cat si al lui Dan care ajunge la public direct din primul montaj fara sa mai necesite nici macar un cadru schimbat sau ajustat”, a spus Pepe, convins fiind ca succesul pe care l-a avut piesa intr-o filmare de emisiune reprezinta doar un teaser a ceea ce se va intampla din momentul in care publicul va da primul play videoclipului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare