Vedete din Romania

# raluca pastrama #pepe #relatie pepe #cununie civila pepe

Pepe se lauda: "Sunt primul si ultimul barbat din viata Ralucai"

Cantaretul latino Pepe va face cununia civila luna aceasta, imediat dupa Paste. El este foarte fericit cu alegerea facuta, deoarece viitoarea mireasa, Raluca Pastrama este o fata cuminte, careia nu ii place sa apara in peisajul monden.

Fostul sot al Oanei Zavoranu are doar cuvinte de lauda la adresa Ralucai si le-a declarat jurnalistilor ca nu ar fi acceptat relatia cu aceasta daca nu era convins de calitatile ei.

"Ne-am cunoscut foarte bine, am testat terenul, am fost prieteni pana sa ne combinam. Eu, venind dupa divort am suflat si in iaurt. Eu sunt primul si ultimul barbat din viata ei", a declarat Pepe.

La randul ei, Raluca Pastrama a marturisit ca Pepe este un barbat plin de calitati, bun, respectuos si tandru. Stie sa aprecieze femeia de langa el si sa nu dea importanta momentelor in care ea are un acces de nervi.

Pepe si Raluca Pastrama au devenit unul din cele mai urmarite cupluri din showbiz-ul autohton, mai ales ca in acest an, cei doi vor deveni parinti.

Sursa foto : redactia4fun.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului