Vedete din Romania

#ce pensie are Petre Roman #pensie Petre Roman #petre roman

Petre Roman duce o viata de lux. Ce pensie uriasa incaseaza tatal Oanei Roman

Petre Roman este unul dintre pensionarii de lux din Romania. La 74 de ani se bucura de niste venituri uriase. Potrivit declaratiei de avere, fostul premier al tarii noastre din anii 1990 are in conturi nu mai putin de 48.000 de euro si 68.000 de dolari. Mai mult decat atat, Petre Roman mai detine si 70.000 de euro la fondurile private.

 

De asemenea, pe langa asta, Petre Roman mai detine o casa cu o suprafata de 202 metri patrati in Voluntari, achizitionata in anul 2010, un teren in Constanta, trei masini, bijuterii in valoare de 15.000 de euro si tablouri si obiecte de arta de 50.000 de euro. Mai mult de atat, Petre Roman are imprumutati circa 100.000 de euro.

Petre Roman mai are si doua pensii, una pentru activitatea didactica pentru care incaseaza 5.000 de lei lunar si alti 10.000 de lei pe luna primeste pentru mandatele de parlamentar.

„Sunt multumit cu ceea ce am, dar acum exercitiul de sinceritate ajunge la un punct delicat. Nu m-am ocupat niciodata de ceea ce se numeste a face avere, de a face demersuri de ordin economic – financiar, in sensul acumularii de avere si nu am.

Si m-am intrebat, in ultima vreme de mai multe ori, daca am gresit sau nu. Si am ajuns la concluzia ca am si gresit, pentru ca un cap de familie intotdeauna trebuie sa se ocupe de soliditatea, de nevoile familiei, care la un momenst dat pot fi mai importante, mai urgente.

N-am facut lucrul asta din motive de educatie primara, nu am facut lucrul asta pentru ca am ajuns prim ministru exact in contextul in care am spus ca nu mai vreau sa aud niciodata de privilegii in tara asta, dar n-am profitat eu de ceea ce am deschis in Romania. Nu-i normal!”, a declarat Petre Roman la emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare