Vedete din Romania

#catinca roman #petre roman #silvia chifiriuc

Petre Roman le-a luat si lustra din tavan

Dupa doi ani de la divortul lui Petre Roman de Mioara, Catinca, fiica vitrega a fostului prim-ministru, rupe tacerea. Ea il acuza pe Roman de un comportament "adolescentino-imatur" si pe proaspata lui sotie de hartuire a Mioarei.

Catinca isi acuza tatal vitreg de lipsa de responsabilitate in relatia cu ea si mama ei, prin comportamentul lui dupa divort. "Sunt o fire toleranta, insa unul din lucrurile care imi repugna cel mai mult este minciuna, mai precis reaua credinta, falsitatea. Or, este evident ca el asta ne-a oferit in mare parte din timpul petrecut impreuna," marturiseste Catinca in revista Story.

Fiica vitrega a demnitarului a fost cel mai dezamagita de atitudinea tatalui ei atunci cand, dupa despartire, el a luat din casa tablouri, icoane si chiar lustra din birou, fara nici o consultare prealabila cu Mioara.

"Eu cred ca mama s-a sacrificat in totalitate pentru acest om si merita mai mult decat sa se trezeasca la varsta onorabila de 70 de ani fara nici un bun, fara casa, fara acces la banii comuni si cu viata personala terfelita de tabloide. Implicarea lui politica a impiedicat-o sa faca o cariera de succes in domeniul in care a activat", a explicat Catinca.

O alta dezvaluire implica relatia dintre Petre Roman si Silvia Chrifiriuc, pe care Catinca o acuza indirect ca a amenintat-o telefonic pe mama ei. Mioara Roman ar fi primit telefoane in care era "amenintata si injurata de o persoana de sex feminin".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului