Vedete din Romania

#oana roman #petre roman

Petre Roman nu mai vrea sa auda de fiica sa, Oana. Motivul pentru care nu o poate ierta

Petre Roman nu mai vorbeste cu fiica sa Oana de mai multi ani. Mai mult, se pare ca acesta nici nu a dorit sa isi viziteze de prea multe ori nepoata. 

”Tata a fost un tata dur, mi-am luat si batai foarte mari de la el si pentru ca eram un copil nu foarte cuminte. Probabil ca si pentru un fel de spaima…Pe cand aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam asa. Plecam la joaca si trebuia sa vin la 8, nu veneam la 8 si mi-o luam. Ma batea cu cureaua de imi sarea apa in cap. Voia o disciplina poate usor exagerata, asta pentru ca si el toata viaţa a fost un om extrem de disciplinat…o extrema dusa la extrem, daca pot spune asa. Au fost momente de genul acesta care pot spune ca m-au marcat”, au fost spusele Oanei Roman, in urma cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Dupa ce Oana a facut aceasta declaratie, Petre Roman a hotarat sa nu mai vorbeasca cu fiica sa. 

 "In urma cu 4-5 ani, Oana a declarat ca tatal ei o batea in copilarie. El a ramas scarbit, a zis ca nu o va ierta niciodata pentru ca i-a murdarit imaginea asa. Mai ales ca el nu a maltratat-o, ci i-a oferit intotdeauna tot ceea ce a fost mai bun: educație aleasa, cei mai buni meditatori, cele mai bune scoli, masina cu sofer”, a declarat un apropiat al lui Petre Roman potrivit sursei citate.

O alta durere imensa din sufletul Oanei Roman este faptul ca fiica sa nu isi poate vedea bunicul. 

"Nu cred ca l-a vazut de zece ori in sase ani. Il vede la TV uneori si ma intreaba de ce nu vine tataie sa o vada, si eu chiar nu stiu ce sa-i raspund. Nu a venit niciodata cu un cadou de ziua ei sau de Craciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit si i-a adus 100 de lei. De atunci, cred ca nu l-a mai vazut decat o singura data”, a declarat Oana Roman la inceputul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului