Vedete din Romania

#Anda Adam botez # anda adam nastere #vedete intern #showbiz #anda adam

Petrecerea anului, in weekend. Ce vedeta isi boteaza copilul

Duminica, Anda Adam si sotul sau, Sorin Andrei, isi vor crestina fetita la Biserica Sf. Fanurie. Dupa slujba, 170 de persoane vor sarbatori evenimentul alaturi de proaspata familie la un restaurant cu staif diun Capitala.

Anda Adam i-a pregatit micutei Evelin un botez de cinci stele. „Cred ca nu-si da seama ce i se pregateste. Va fi prima ei petrecere si sunt convinsa ca atunci cand va fi suficient de mare ca sa constientizeze, va fi foarte incantata de ce i-am pregatit”, a vedeta la Antena 1.

Pentru petrecere, celebra mamica a optat pentru un meniu ales: somon afumat cu hrean si capere; pate de gasca cu kiwi si mango; cascaval schweizer; piept de rata afumat; cosulet cu salata de vinete; icre de stiuca pe pat de lamaie; frigarui cu rosii Cherry si mozarella; salata de mere cu telina si carpaccio de vita; frittata de spanac cu bacon si onion marmelade; muschi de port si piept de pui la gratar.

In meniu, de asemenea, se regasesc si bucate traditionale, ca sarmalele in frunze de varza ori mamaliguta cu ardei. “Am vrut sa facem un meniu gustos, din care sa ai ce sa mananci”, a marturisit Anda Adam.

Si decorul va fi unul deosebit. „Am ales pentru mese decoratiuni sub forma de papusi din flori naturale. Ideea a venit de la o amica de-a mea din Chisinau. Mi-a placut foarte mult ideea ei, tot ea (Alla Venger) ne va face si un Candy Bar de vis”.

“Evelin o sa poarte doua tinute. Stilista a spus ca mergem pe nuante neutre. Mi-as dori foarte mult sa mai avem si un baietel", a marturirit Anda Adam.

Continuand seria destainuririlor, Anda Adam a recunoscut care a fost motivul pentru care si-a tinut sarcina ascunsa. “Tatal meu nu stia ca sunt insarcinata atunci cand a dezvaluit la nunta. Nu m-am ferit sa spun ca sunt insarcinata, dar medicul m-a sfatuit sa nu le dau parintilor inca vestea pana nu trec de 12 saptamani, cand sarcina va fi sigura. Profitand faptul ca ei se aflau in tara. Nu am apucat inainte de nunta si am zis ca o sa le dau vestea dupa nunta. Dar tatal meu in seara nuntii, asa a simtit el. in ziua urmatoare, i-am spus tatei ca a dat un interviu si a spus ca sunt insarcinata si m-a intrebat daca e adevarat sau nu”, a declarat Anda Adam la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare