Vedete din Romania

#tranformare Petru Buiuca #show culinar #Petru Buiuca #Masterchef

Petru Buiuca, la 3 ani de la MasterChef: “Te mananca de viu cu totii. Sunt rechini de toate felurile”

In urma cu 3 ani, viata lui Petru Buiuca se schimba peste noapte: tanarul constantean reusea sa cucereasca titlul de “primul MasterChef al Romaniei”. Tanarul bucatar si-a deschis sufletul in fata tuturor si a vorbit despre cine este el in spatele reflectoarelor si care au fost momentele care l-au transformat in barbatul de astazi.

“Salutare! Eu sunt Petru, Petru Buiuca : perseverent, ambitios si un pic increzut. Dar asta doar pentru ca ai nevoie si de un plus de incredere. Altfel aici, in Capitala, te mananca de viu cu totii. Sunt “rechini” de toate felurile incepand cu baietii destepti care “iti fac” masina daca nu le dai spaga la parcari pana la multi angajatori care ar prefera sa muncesti moca pentru ei doar din “respect” pentru pozitia lor", scrie Petru Buiuca, pe blogul sau.

"Imagineaza-ti ca, odata cu lumea asta a “celebritatii”, esti intr-o operatie constanta si nimeni nu vrea sa te faca bine. Sa zicem doar ca “datul la gioale” este un sport practicat la scara larga", spune tanarul bucatar.


"Momentele mele grele sunt cand nu-mi iese ceva. Cele mai grele sunt atunci cand incerci sa lupti si vine “vecinul” sa iti zica ceva de dulce. Iar cele bune apar cand am mai sarit un hop.
Am creat conceptul de “studio de gatit” unde ai parte de “relaxare culinara”. Eu, nu altcineva. Apoi am incercat un “atelier culinar” pentru a oferi calitate peste cantitate. Si niciodata nu am incetat sa incerc sa inovez. Asta e defectul meu de antreprenor. De ce sa gatesc in restaurant cand pot sa impartasesc intr-un studio de gatit? De ce sa raman la “curs privat de gatit” cand pot sa aduc oamenii la un atelier culinar unde sa se simta ca acasa?”, marturiseste castigatorul MasterChef.













 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare