Vedete din Romania

#petru mircea #madalina manole #moarte madalina manole

Petru Mircea face dezvaluiri despre ultima zi din viata Madalinei Manole

Petru Mircea, sotul cantaretei Madalina Manole a facut o serie de declaratii in legatura cu ultima zi petrecuta alaturi de "fata cu parul de foc" si a marturisit ca gestul sinuciderii ramane inca un mister pentru el.

Artista i-a declarat sotului sau, chiar cu cateva ore inainte sa isi puna capat zilelor ca este foarte fericita, mai ales ca Petru ii pregatise o surpriza cu ocazia zilei sale de nastere.

"Ii pregatisem de ziua ei o surpriza si atunci mi-a spus: 'M-ai facut sa fiu cea mai fericita femeie din lume!'. Il invatasem un cantecel pe Petru si acesta i l-a cantat, ii luasem florile ei favorite, trandafirii albi", a declarat Petru Mircea pentru EVZ.

Pe de alta parte, tatal cantaretei nu crede in spusele lui Petru Mircea si sustine ca ginerele sau ar trebui sa aduca probe care sa ateste declaratia facuta:

"Sa vina cu explicatii in fata procurorilor... Si sa tragem concluzia ca Madalina, fiind atat de fericita ca i-a cantat copilasului, a coborat la ziua sa se omoare. De atata fericire!"

Anul trecut, pe 14 iulie, Madalina Manole a decis sa incheie socotolile cu viata si a inghitit o cantitate mare dintr-un insecticid interzis pe piata romaneasca.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare