Vedete din Romania

#Iulia Stanescu #Pitica de la Abracadabra #vedete intern #mihai morar #showbiz

“Pitica de la Abracadabra” catre Mihai Morar: “Esti doar un pervers”

Scandal de proportii intre Iulia Stanescu, “Pitica de la Abracadabra” si Mihai Morar, pe care tanara spune ca il va da in judecata, dupa ce a fost invitata de mai multe ori in emisunea acestuia.


Realizatorul “Rai da Buni” este cel care a facut publice mesajele pe care le-a primit din partea tinerei. „Nu stiu daca poti intelege, prin gandirea aia submedie, dar pe mine ma doare in cot. Sunt cetatean american si maine seara eu am plecat din tara… sa stau departe de jeguri umane ca tine. Hai sa-si spun eu, de fapt, cine esti tu, in lumea mea civilizata si occidentala, tu nu existi. In Romania poate esti ceva, dar in realitate esti doar un om pervers. Cine rade la urma, rade mai bine” este mesajul pe care Iulia i l-a scris lui Mihai Morar vineri seara.

Realizatorul Antena Stars spune ca nu intelege ce se intampla. „Nu imi vine ca cred ca este Iulia cea care imi trimite mesajele. Aceeasi Iulia care in urma cu cateva saptamani nu mai stia pe unde sa scoata camasa, avea un copil bolnav, nu avea job, traia din pensia mamei. Apoi, la vreo doua saptamani, ea devenea fata care isi dorea operatii estetice, in timp ce lasase datorii in casa in care statuse gratuit. Am cunoscut-o pe Iulia intr-un fel si apoi am inceput sa ne punem intrebari… de ce o mama isi doreste operatii estetice, silicoane, cand ea nu stie cu ce isi hraneste maine copilul si a lasat datorii de 35 de milioane unde a stat?”, a adaugat prezentatorul Antena Stars.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului