Vedete din Romania

Planurile de vacanta ale vedetelor autohtone

S-a dus vremea cand era un lux sa mergi in concediu la Mamaia si sa iti asezi cearsaful la umbra salcamilor. Acum vedetele se rasfata in vacante exotice prin diferite insule.

Berea este inlocuita de cocktailuri, copacii cu palmieri , iar in locul saltelei pneumatice, vedetele se vor bronza in paturi cu baldachin, special create pentru plajele exclusiviste.

Adriana Bahmuteanu pleaca impreuna cu toata familia in Jamaica, Oana Zavoranu si Pepe vor petrece o saptamana romantica pe plajele din Caraibe, impresarul FIFA Radu Matasareanu isi duce iubita la schi pe ghetarii din Alpi, iar Andreea Spataru pleaca singura la cumparaturi prin Spania.

"Vreau sa ma rasfat la plaja"

Vedeta matinalului de la National TV si-a propus sa se bronzeze pe insula Rhodos si sa colinde magazinele cu haine din Barcelona. “Nu am mai avut vacanta de doi ani, asa incat vara asta vreau sa ma rasfat pe o plaja insorita si sa uit de probleme si stres, "vandalizand" magazinele cu haine si accesorii”, spune frumoasa blondina.

Daca pana acum si-a petrecut vacantele alaturi de persoana iubita, de aceasta data, Andreea se va bucura de rasfaturile tipic feminine singura. “Am nevoie sa imi acord mai mult timp mie insami, de aceea am ales sa plec singura sau cu o prietena”, spune Andreea. Vacanta ei este una mai ieftina. Pentru o saptamana la Barcelona si una la Rhodos, Andreea va plati in total 1.100 de euro.

Oana si Pepe fug in Caraibe

Oana si Pepe vor sa evadeze pentru cateva saptamani din problemele cotidiene, asa incat si-au propus sa se “refugieze” in Insulele Caraibe. “Ca in orice vacanta, vreau sa uit de probleme si sa ma bucur de un cocktail cu umbreluta, bronzandu-ma pe o plaja insorita”, spune Oana.

Si pentru ca nu exista vacanta fara cumparaturi, iubita latin-loverului Pepe va petrece cateva zile si in mall-uri, unde isi va imbogati colectiile vestimentare. Plina de viata, Oana isi doreste sa ia pulsul distractiilor din cluburile de fite, dar si cele amenajate pe plaja. Click! a aflat ca vacanta celor doi va costa 6.200 de euro.

Bahmu, in Jamaica

Adriana Bahmuteanu a avut parte de o invitatie in vacanta mai putin obisnuita. Saptamana trecuta, intr-o dimineata, vedeta tv a gasit scris pe usa de la dormitor “Jamaica” si semnatura lui Silviu Prigoana. Omul de afaceri si-a propus sa ii indeplineasca dorinta Adrianei, aceea de a petrece doua saptamani de vis in Jamaica. Aceasta va fi prima vacanta a lui Mihaita, mezinul familiei.

“Nu va fi numai o escapada romantica, ci si o vacanta cu familia . Nici nu ma gandesc sa plec fara Mihaita, pentru ca si eu si Silviu ne dorim sa petrecem cat mai mult timp alaturi de el”, spune logodnica lui Prigoana. Adriana si-a propus sa fure bronzul de pe plajele insorite, sa se plimbe cu iahtul si sa se rasfete in spa-urile exotice de pe acele taramuri. Pentru toate acestea, cuplul va plati 10.500 euro.

Doua luni pe ghetarii din Alpi

Impresarul FIFA Radu Matasareanu isi duce logodnica, pe Adela Diaconu, intr-o vacanta de aproape doua luni in muntii Alpi. Cei doi vor sta in Kaprun, Austria, Radu lansand o adevarata moda, atunci cand a ales aceasta statiune pentru pregatirea de vara a fotbalistilor romani. Prezentatoarea emisiunii Bv01ADE isi va lua si echipamentul de schi, pentru ca va petrece cateva zile pe ghetarul Kitesteinhorn.

Adela nu va rata nici sauna finlandeza sau pe cea turceasca, aromoterapia sau tratamentele faciale si corporale. La doar cateva ore de Elvetia si Italia, Adela si Radu si-au propus sa revada locurile primelor escapade romantice. Vacanta all-inclusive ii va costa nu mai putin de 10.000 de euro.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare