Vedete din Romania

#Gunter Euringer #Luiza Lucuta #vedete intern #copii celebri #noni ene #showbiz #reclame

Povestile copiilor celebri din reclame. Ce s-a ales de ei!

Au existat, de-a lungul timpului, campanii publicitare in care nu copiii vedetelor au facut celebre brandurile pentru care au fost folosite imaginile lor, ci reclamele au fost cele care au facut unii pusti obisnuiti celebri, datorita charismei sau a unor trasaturi speciale cu care au iesit in evidenta. Iata povestile a doi copii din reclame romanesti celebre si cum s-au transformat ei peste ani!

Noni Ene - de la pusti nevinovat la cantaret inamorat

Cu totii ne aducem aminte de baietelul nevinovat care aparea intr-o reclama la branza topita, stand pe banca si intrebandu-se emotionat daca va fi sau nu sarutat de colega lui. El se numeste Noni Ene si la ani distanta de la realizarea respectivei reclame, asistam la o transformare spectaculoasa a acestuia. Pustiul nevinovat s-a transformat intr-un barbat adevarat. Are 22 de ani si isi incearca norocul in industria muzicala.

De cand a castigat locul patru la Eurovisionul copiilor, in 2004, Noni a incercat sa patrunda in lumea muzicala si sa isi construiasca o cariera de artist. In prezent, are mai multe piese lansate si este indragostit pana peste cap de o colega pe care a cunoscut-o in timpul liceului, Madalina, despre care spune ca este muza lui pentru piesele pe care le scrie si le lanseaza.

 

 

 

Citeste si:

Kate si William, divort iminent? Uite la ce gest disperat a recurs Regina Elisabeta!

3 barbati celebri pe care se bat femeile. Iata ce le atrage ca un magnet

Vedete pana in 30 de ani diagnosticate cu cancer. Vezi cine a supravietuit!

 

 

Luiza Lucuta - de la micuta sasaita la eleva eminenta

In urma cu 12 ani, o fetita adorabila in varsta de patru ani se lupta cu pronuntarea dificilului termen "sasesc" intr-o reclama la mezeluri si cucerea, fara prea mult efort, toata suflarea Romaniei. Astazi, fetita pusa in dificultate odinioara de cele patru "s"-uri din termenul sasesc s-a transformat intr-o domnisoara.

Luiza are 16 ani, este o eleva eminenta a liceului Mircea cel Batran din Constanta si este din nou imaginea companiei de mezeluri. A filmat o noua reclama in care indeamna parintii sa isi inscrie prichindeii la un concurs ai carui castigatori vor participa la filmarea unui nou clip publicitar pentru acelasi produs care a facut-o celebra pe ea.

Cu ocazia filmarii noii reclame, Luiza a acordat un interviu, in care a explicat, printre altele, si cum a fost selectata pentru reclama de acum 12 ani: "Era chiar de ziua mea, pe 14 mai, o doamna vorbea cu mine si se tinea de burta de atata ras. Mi-a zis ca nici nu mai trebuie sa dau proba. Apoi, m-au vazut cei cu salamul. Le-a placut ca eram sasaita si asa am ajuns in reclama."

Gunter Euringer - primul baiat Kinder

Gunter Euringer a fost numit "primul baiat Kinder", intrucat chipul lui dulce si fermecator, cu ochi albastri si zambet stralucitor, a fost imprimat, timp de 32 de ani pe ambalajele celebrelor batoane de ciocolata pentru copii.

Astazi, Gunter are 50 de ani, este cameraman si realizator de filme in Munchen. Doar zambetul si ochii ne aduc aminte de pustiul charismatic de pe ambalajul ciocolatei.

In 2005, Gunter si-a publicat autobiografia "Copilul de ciocolata", in care a povestit cum i-a schimbat viata "afacerea Kinder", dar si faptul ca, desi multi au speculat ca a facut o avere din aceasta reclama, suma primita a fost mai mult decat modica - 150 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului