Vedete din Romania

#florentin pandele #nunta #gabriela vranceanu firea

Prietenii lui Pandele renoveaza casa pentru Gabi Firea

Anuntul potrivit caruia Florentin Pandele , primarul orasului Voluntari, s-a insurat cu jurnalista Gabriela Vranceanu-Firea i-a pus pe jar pe localnici . Apropiatii edilului au pus umarul la treaba si au renovat casa primarului pentru a o intampina cum se cuvine pe Gabi.

In urma cu putin timp, in ziarul Cancan a aparut stirea potrivit careia Pandele s-ar fi casatorit in secret cu Gabi. Indata ce au aflat una ca asta, apropiatii edilului i-au organizat pe toti din oras pentru a finaliza de urgenta reparatiile casei din Voluntari detinuta de Pandele.

Astfel, brusc si dintr-o data la poarta somptoasei locuinte s-a creat o forfota de zile mari. Mai multi muncitori, coordonati de insusi soferul personal al edilului, se agitau de colo colo cand cu bucati de gresie, cand cu faianta si alte ustensile necesare reparatiilor.

La un moment dat, un tractor care transporta paleti cu pavele a parcat in fata portii de unde muncitorii au inceput sa descarce marfa, iar o masina plina cu saci de ciment si ipsos si-a facut aparitia prompt.

Acum, dupa atata agitatie ,  cand se vor intoarce din vacanta, Pandele va putea sa-i arate proaspatei lui neveste de ce este considerat de localnici „gospodarul orasului”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare