Vedete din Romania

#fotografie Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Prima fotografie cu Gabriel Cotabita pe patul de spital!

De doua luni, de cand Gabriel Cotabita a fost internta in spital, familia s-a chinuit din rasputeri sa pastreze discretia in ceea ce-l priveste pe artist. Eforturile se pare ca au fost in zadar! De curand, a aparut o fotografie de-a dreptul scandaloasa cu Gabriel Cotabita pe patul de spital!

Fotografia cu pricina, care a ajuns la redactia WOWbiz.ro, il prezinta pe interpret alaturi de o femeie intr-un halat albastru care sta alaturi de el in pat.

„Decizia de a o publica aceasta fotografie a fost una extrem de complicata. Pana la urma am hotarat sa o aratam opiniei publice, cenzurand anumite parti ale imaginii care ar putea aduce atingeri onoarei si demnitatii artistului sau leza familia acestuia. Ceea ce se vede in fotografia originala este revoltator si nu vrem ca aceasta imagine sa ramana intiparita in mintea celor care-l iubesc pe artist, de aceea nici macar nu vom descrie poza.

Motivul pentru care am decis s-o publicam, totusi, chiar si in aceasta formula cenzurata, a fost legata tocmai de fondul acestei imagini. Este oare normal ca un artist de talia lui Gabriel Cotabita sa ajunga sa fie un fel de "atractie turistica" pentru cei care au sansa sa se afle la capataiul sau? Repetam, nu avem certitudinea ca persoana din imagine este o angajata a spitalului, singurul indiciu fiind halatul albastru specific asistentelor sau infirmierelor. Tocmai de aceea, solicitam public conducerii Spitalului de Urgenta Floreasca (unde se pare ca a fost facuta fotografia) sa ne comunice daca persoana din imagine este sau nu angajata a acestei institutii", conform Stirilor Kanal D.

 

”Conducerea spitalului a dispus demararea unei cercetari administrative pentru a se vedea circumstantele in care este posibil sa fi fost facuta aceasta fotografie la noi in spital... in momentul de fata luam in calcul toate posibilitatile, nu va pot confirma in momentul acesta daca este angajata noastra sau nu. Sefa de sectie verifica toate asistentele. Va trebui audiat tot personalul”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca, Bogdan Oprita, pentru emisiunea ”Un show pacatos”, de la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare