Vedete din Romania

#printesa lia #printul paul #copil

Printesa Lia de Romania a nascut un baietel la 58 de ani

Printesa Lia (58 ani) a dat ieri nastere primului mostenitor al printului Paul Hohenzollern (61 ani). Micutul a venit pe lume in jurul orei 8.45, prin cezariana , la Maternitatea „ Regina Maria ” din Bucuresti.

Baietelul, care va purta numele de Carol Ferdinand , cantareste 2, 200 de kilograme si masoara 47 de centimetri lungime. La cateva ore de la operatie, fericitul tata a fost vazut intrand in maternitate cu o sticla de sampanie pentru a sarbatori alaturi de medici miracolul nasterii.

"Eu si sotia mea ne doream de foarte mult timp un copil. Ii suntem recunoscatori lui Dumnezeu ca ne-a binecuvantat astazi prin nasterea fiului nostru, Carol Ferdinand", a declarat Paul Hohenzollern pentru Libertatea.

Printesa Lia s-a internat in cursul zilei de joi in maternitatea "Regina Maria". Avand in vedere faptul ca starea de sanatatea nu-i permitea sa duca sarcina la termen, medicii au decis ca cel mai bine ar fi sa forteze nasterea si s-a recurs astfel la cezariana.

"La operatia de cezariana a participat o echipa condusa de dr. Iosif Niculescu, specialistul care a supravegheat sarcina printesei. Interventia a durat 30 de minute si nu au fost complicatii", a explicat dr. Bogdanka Militescu, directorul Centrului Medical Unirea, de care apartine maternitatea pentru ziarul Libertatea.

La sfarsitul verii lui 2009, printesa Lia marturisea intr-un interviu acordat publicatiei Evenimentul Zilei ca aceasta nastere nu a fost ceva planificat, ci a venit ca o mare surpriza. De partea cealalalta, printul Paul Hohenzollern declara ca dorinta sa cea mare este ca micutul sa se nasca in Romania.

"Romania este caminul nostru. De aceea, copilul nostru va fi crescut in Romania. Doresc ca sotia mea sa nasca in Romania, in ciuda tuturor zvonurilor vehiculate de alte ziare", afirma pe atunci Printul Paul al Romaniei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare