Vedete din Romania

#zsolt csergo #cuplu #nicoleta luciu #probleme cuplu

Problemele din cuplul Csergo-Luciu continua

Scandalul legat de infidelitatea lui Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, a fost in ultimul timp destul de des cap de afis in presa mondena romaneasca. Cu toate acestea, apropiatii cuplului au dezvaluit ca nu au fost surprinsi de aceasta veste, de vreme ce intre cei doi existau probleme de mai mult timp.

Astfel, informatiile aparute ieri in presa, referitoare la perioada in care cei doi soti au stat despartiti, vin sa confirme ipoteza anterioara.

Prietenii cuplului au dezvaluit ca Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au stat despartiti o perioada de trei luni, dupa nasterea primului lor copil, Zsolt Jr., in varsta de 4 ani. Motivele separarii par sa fi fost legate de refuzul afaceristului de a o lua de sotie pe Nicoleta Luciu, potrivit declaratiilor apropiatilor.

"Nu stim de ce s-au certat, probabil, tot de la problema casatoriei, insa supararea i-a tinut cateva luni. Noi am inteles ca Zsolt ar fi decis sa renunte la Nicoleta, pentru ca nu mai putea, voia altceva", a declarat o sursa din anturajul cuplului.

In aceasta vara, Zsolt Csergo a fost surprins pe un iaht ancorat in Croatia, in compania unei femei de origine maghiara, pe nume Kinga Sebestyen. Gesturile dintre cei doi nu au lasat loc de interpretari, iar relatia lor parea a fi una veche.

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare