Vedete din Romania

#copii #copii minune #showbiz #copii vedete

Pustii-minune ai showbizului romanesc. Iata ce lucruri surprinzatoare fac cele mai mici vedete

Celebritatea poate fi cunoscuta inca de la varste fragede, iar acest lucru au dovedit-o si cativa pusti ai showbizului romanesc. In ultimii ani, pe scenele din Romania, marile show-uri, cu muzica de calitate si voci uimitoare, au inceput sa fie sustinute chiar de copii. Iata cateva minivedete care au reusit sa se impuna pe piata muzicala din Romania, prin talentul lor uimitor:


1. Nicole Cherry

La prima auditie, ai putea-o confunda cu celebra cantareata Rihanna sau chiar cu solista britanica Adele. Ea nu este insa decat o simpla adolescenta in varsta de 14 ani, pentru care muzica inseamna totul. Nicole Cherry, sau Nicoleta Janina Ghinea, pe numele sau real, a fost una dintre cele mai frumoase si surprinzatoare aparitii pe plan muzical in acest an. Tanara adolescenta a surprins pe toti producatorii si artistii din Romania cu vocea ei superba si cu acuratetea cu care aceasta canta cele mai dificile melodii.

Ea si-a descoperit pasiunea inca de la varsta de 10 ani, a urmat numeroase cursuri de canto si a participat si castigat foarte multe festivaluri muzicale. Prima melodie cu care si-a facut debutul pe piata muzicala si care s-a bucurat de un real succes a fost piesa "Memories".


2. Alexandra Deliu

Una dintre cele mai noi aparitii pe piata muzicala din Romania este Alexandra Deliu, o fetita in varsta de 9 ani, foarte dezinvolta si cu foarte mult talent. Micuta a uimit deja in mediul online cu vocea sa. Videoclipul postat pe YouTube, in care interpreteaza melodia Ritei Ora, "Hot Right Now", a depasit deja un milion de vizualizari. Ba, mai mult, a atras atentia si unor producatori americani, ce au ramas foarte impresionati de talentul micutei.


3. Calin Calfa

Calin Calfa are doar 11 ani, insa el a reusit sa ajunga la un nivel foarte inalt. Canta de la varsta de 5 ani la pian, iar in prezent sta pe scena alaturi de cei mai mari muzicieni din lume. Pentru Calin, muzica inseamna totul, iar pentru pasiunea sa a renuntat practic la copilarie. In 2010, a castigat si cel mai important premiu din cariera sa: Concursul International de Pian de la Nisa.

Calin a marturisit insa ca nu se va opri aici si ca are ganduri mult mai mari.
"As vrea sa cant pe cele mai faimoase scene in Europa si in lume. Vreau sa le multumesc celor de la Fundatia Dan Voiculescu pentru ca fara ei nu as fi reusit sa ajung pana aici", a marturisit Calin.



Sursa foto: perfecte.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare