Vedete din Romania

#puya #trafic droguri #frate puya #supradoza droguri

Puya crede ca sistemul din Romania i-a ucis fratele

Cantaretul Puya a decis sa spuna lucrurilor pe nume in ceea ce priveste cauzele mortii fratelui sau si a subliniat ca sistemul medical romanesc este vinovat pentru moartea multor tineri care au avut probleme cu drogurile.

Artistul era foarte apropiat de fratele sau, Alexandru Gradescu, care a murit in luna martie a acestui an din cauza unei supradoze. Inca marcat de pierderea suferita, Puya a oferit un amplu interviu pentru revista Tango, in care a scos la lumina cateva aspecte mai putin stiute despre viata fratelui sau.

Cantaretul a precizat ca fratele sau se afla in Italia pentru a-si rezolva problemele cu drogurile si nu pentru ca ar fi avut nevoie de un loc de munca sau de bani.

"A plecat ca sa scape de problema asta, nu ca sa munceasca sau pentru ca avea nevoie de bani. Era plecat de vreo trei, patru ani", a marturisit Puya.

Totodata, artistul atrage atentia asupra faptului ca multi tineri au ajuns sa isi piarda viata din cauza drogurilor, iar autoritatile sunt vinovate pentru ca nu iau masuri: "Si da, ii consider vinovati pe cei care au lasat asta sa se intample, intr-o masura si pentru moartea fratelui meu, dar si pentru ceilalti care au murit din cauza asta".

Sursa foto: informatiicumasura.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului