Vedete din Romania

#internet #facebook #fani #puya #retea de socializare

Puya nu stie sa umble pe Facebook

Ne-am imagina ca vedetele sunt puse la punct cu tot ce misca pe internet, dar iata ca exista si exceptii. Puya a marturisit ca nu prea intra pe site-urile de socializare. Mai mult, artistul sustine ca nici pe Facebook nu prea stie sa umble.

In timp ce mai toate vedetele internationale si autohtone vorbesc cu fanii pe Facebook, Puya declara nonsalant ca nu stie sa foloseasca aceasta retea de socializare . Puya pare convins ca nu are nevoie de Facebook pentru a tine legatura cu fanii, iar cand vine vorba de critica, rapperul ii condamna pe cei care injura artisti ca Inna sau Alexandra Stan . "Cu siguranta o sa gasesti pe strada niste oameni care o sa spuna: "Cine e aia? Alexandra Stan? Da-o dracu’! Nu stie sa cante, se-mbraca naspa, arata prost." Si tot felul de carcoteli de-astea. Sau de Inna: "Cine, ma, aia? Nu stie sa vorbeasca engleza, ce nasol." Asta e o chestie romaneasca", a declarat Puya pentru Adevarul.

El a mai dezvaluit ca, pe langa rap, asculta si muzica de club sau muzica lautareasca . Puya recunoaste ca a incercat si muzica de opera, insa nu prea s-a inteles cu ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului