Vedete din Romania

#radu valcan #hollywood #actorie

Radu Valcan pleaca la Hollywood pentru cursuri de actorie

Astazi, Radu Valcan va prezenta pentru ultima data “ Povestiri adevarate ” alaturi de Ioana Moldovan . De maine acesta va intra in vacanta pentru ca in iulie sa inceapa filmarile la viitorul serial de pe AcasaTV .

Vedeta TV va petrece astfel aproximativ o luna in Los Angeles. Aici, Radu se va bucura din plin de vacanta dar va profita de oportunitate pentru a lua si niste cursuri de actorie care sa-l pregateasca si mai bine pentru rolul de arab pe care il va interpreta in viitorul proiect MediaPro Pictures.

“Respect munca pe care o depun in noul proiect si pe oamenii care au incredere in mine, m-am gandit sa incep un curs de actorie in Los Angeles. Este un plus pe care vreau sa-l adaug, pe langa orele intensive de acest gen pe care le sustin impreuna cu regizorii pe platourile de la Buftea”, a declarat Radu Valcan pentru Libertatea.

In ceea ce priveste emisiunea “Povestiri adevarate” si faptul ca s-a vazut nevoit sa renunte la postura de prezentator al acestui format, Radu marturiseste ca-i va fi dor de intreaga echipa, de la care a avut multe de invatat.

“Povestirile mi-au oferit posibilitatea sa evoluez, personal si profesional. Am lucrat cu oameni extraordinari, profesionisti, am avut parte de sustinerea totala a intregii echipe. Prin natura subiectelor, am trait emotii foarte mari. (…) Imi va fi dor de toti, dar colaborarea mea cu ei nu se va opri aici. Sunt oameni deosebiti, persoane de la care am invatat multe. Sunt onorat ca am facut parte din aceasta echipa”, a explicat Radu pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare