Vedete din Romania

#maraton Mihaela Radulescu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu #maraton

Raduleasca se da pe brazda? Iata ce va face pe 3 mai

Mihaela Radulescu, jurata de la „Romanii au talent”, nu inceteaza sa ne surprinda cu actiunile ei. Prezentatoarea sustine pentru al doilea an maratonul caritabil „Wings for Life World Run”. Acesteia i se alatura personalitati sportive internationale de renume si celebritati.

„Wings for life World Run” are drept obiectiv sustinere fundatiei „Wings for life”, care finanteaza activitati de cercetare a afectiunilor maduvei coloanei vertebrale din toata lumea.

Startul maratonului se va da in acelasi timp in 35 de locatii din intreaga lume. Conceptul maratonului de anul acesta este unul inedit. Nu exista o linie de finish, aceasta va fi reprezentata de masina oficiala, care urmareste participantii. Masina porneste la 30 de minute dupa startul maratonului si reprezinta linia de finish mobila. Echipata cu senzori, masina va depasi sportivii, inregistrand datele din cip-urile digitale ale celor care alearga pe masura ce se apropie de conducatorii fiecarei echipe. Campion mondial va deveni ultima persoana depasita din cele 35 de locatii.

Cel care va conduce masina de finish la maratonul caritabil care va avea loc pe 3 mai, de la ora 14:00, in Bucuresti, va fi Felix Baumgartner. Acesta va veni special in Romania pentru a sustine si a se implica in acest eveniment.

“Pentru mine, sporturile sunt despre obiective. Obiectivul meu este sa fiu ultimul sofer care ramane in masina pe 3 mai. Asta ar insemna ca Romania ar incorona campionul global, dar cu alte 34 de locatii ale cursei, care incep in acelasi timp, stacheta este destul de sus.”, a declarat Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu – ambasador al Wings for Life Word Run Romania, se antreneaza zilnic pentru maraton, unde va participa alaturi de o echipa cu care spera sa castige si sa reuseasca sa stranga cat mai multi bani pentru aceasta cauza nobila.

“Wings For Life, cel mai extins maraton mondial, are avantajul ca aduna ambele idei intr-un rezultat plin de satisfactie - alergam pentru cei care nu pot sa faca nici macar un pas, cei aflati in scaune cu rotile. E al doilea an in care sunt ambasador al acestei superbe competitii si fac tot ce pot pentru a convinge cat mai multi oameni sa ni se alature, chiar daca nu au alergat niciodata profesionist. Nu ratati ocazia de a va simti de folos altora si de a va demonstra ca puteti mai mult decat stiati despre voi.”, a declarat Mihaela Radulescu.

Printre numele care sustin evenimentul la nivel international se afla ultra-alergatorul austriac Christian Schiester, campioana europeana a cursei - Ironman Camille Pedersen, schiorul Luc Alphand, modelul si prezentatoarea TV din Chile - Javiera Acevedo, campionul olimpic Aksel Svindal, pilotul de Formula 1 Mark Webber, fostul pilot de Formula 1 - David Coulthard si Felix Baumgartner – primul om din lume care a depasit viteza sunetului in cadere libera.

Programul maratonului Wings for life, care va avea loc pe 3 mai, este:

  • 14:00 – Start maraton
  • 14:30 – Masina de Finish ia startul – viteza: 15km/h
  • 15:30 – Viteza creste: 16 km/h
  • 16:30 – Viteza creste: 17 km/h
  • 17:30 – Viteza creste: 20 km/h
  • 19:30 – Viteza creste: pana la 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit

Cei care doresc sa participe la maraton trebuie sa plateasca o taxa de 124 lei. Persoanele care decid sa participe, din tari sau continente diferite, se lupta pentru titlul global.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului