Vedete din Romania

#complexe Ramona Badescu #vedete intern #showbiz #ramona badescu

Ramona Badescu, complexata de felul cum arata

 

 

Apreciata mai mult in Italia decat in Romania, Ramona Badescu, actrita, cantareata, model de succes si realizator de emisiuni tv, recunoaste ca a fost complexata mult timp de felul in care arata! Ajunsa la 46 de ani, a inteles ca, de fapt, defectele sunt calitati.

 

Ramona Badescu a suferit toata copilaria si adolescenta din cauza kilogramele in plus, de buzele prea groase si gleznele prea subtiri. “A trebui sa ajung la 46 de ani ca sa-mi dau seama ca aceste defecte sunt de fapt calitati. La scoala copii randeau de mine ca am gleznele prea subtiri, asa ca purtam cizme ca sa le acund. in Italia am fost desemnata ca avand gleznele cele mai subtiri din lumea artistica. Le-am si asigurat pe o suma de bani foarte mare acum”, a dezvaluit Ramona Badescu in cadrul unei emisiuni la Prima TV.

Poftea la sandvisuri cu sunca

“Fiind grasuta, parintii nu ma lasau sa mananc orice. Mama ma intreba mereu: “Unde vrei sa ajungi?”, iar eu ii raspundeam “La Paris!”. Atunci m-am inteles cu fratele meu si din castigurile mele cumparam cate un sandvis, pe care el mi-l facea din frigiderul nostru, al casei, pana cand, la un moment dat, neavand bani, am inceput sa scriu pe hartie: “Eu, Ramona  Badescu, ii dau lui Calin Badescu 2 lei pentru un sandvis cu sunca. Pana cand a descoperit mama, si ne-a spus ca acele angajamente nu mai sunt valabile daca nu sunt semnate de ea”, si-a amintit artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului