Vedete din Romania

#ramona gabor #operatii estetice #revelion dubai

Ramona Gabor operata din cap pana in picioare

Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, are incepand de vineri un bust mai mare, un nas mai ingust si picioare mai frumoase, dupa ce a suferit mai multe interventii chirurgicale, care o vor ajuta sa arate mai bine si sa aiba forme mai rotunde.

Si totul, spun surse din apropierea celor doua vedete, pentru ca Ramona sa poata petrece Revelionul in Dubai, alaturi de un Don Juan de Bucuresti, plin de bani si foarte tanar. Este putin probabil insa ca urmele operatiilor estetice sa treaca definitiv pana in noaptea dintre ani.

Ramona a venit inca de dimineata la clinica, insotita de doua prietene dar si de jurnalisti, cu scopul declarat de a-si pune implanturi cu silicon , scrie Libertatea. In timp ce completa formularele necesare operatiei, aceasta le-a marturisit jurnalistilor ca dorea sa faca aceasta interventie de mai multa vreme, dar ca, pana acum, nu a avut curajul sa ia decizia.

"Ma gandeam de mult sa-mi fac o marire de bust, dar nu am avut tupeul necesar. Nu era musai sa fac acest lucru, dar tinand cont ca sunt atat de inalta, nu strica sa am sanii mai mari", a dezvaluit Ramona precizand ca inainte sa ia decizia de a se opera, Ramona s-a sfatuit cu sora ei mai mare, Monica Columbeanu, care a fost de acord. Odata aranjata, Ramona va putea petrece un Revelion de vis in Dubai, in compania unui Don Juan de Bucuresti, dupa cum scrie Atac.

Acesta i-ar fi lansat invitatia de a petrece impreuna cateva zile in aceasta destinatie luxoasa inca din luna noiembrie. Ca s-o impresioneze, craiul a facut rezervare la un hotel nou, mai impozant si mai scump decat faimosul Burj al-Arab. "A avut un moment de ezitare, a cerut timp de gandire, pana sa accepte, dar a fost magulita ca cineva e in stare sa faca un asemenea gest ca s-o cucereasca", povestesc sursele cotidianului citat care dau asigurari ca Don Juanul nu are nici burta, nici chelie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare