Vedete din Romania

#Mirabela Dauer Raoul despartire #Mirabela Dauer Raoul #vedete intern #showbiz #mirabela dauer

Raoul, despre relatia cu Mirabela Dauer: "Intre noi nu au fost scantei". Adevarul despre despartire

Mirabela Dauer si Raoul s-au bucurat de succes 10 ani impreuna, s-au despartit de 2 ani, dar de abia acum spun lucrurilor pe nume!

„El intotdeauna a vorbit frumos despre mine, faptele sunt de vina. Atitudinea lui s-a schimbat de cand fetitele astea, toata lumea i-a bagat in cap ca el este mult prea mare ca sa mai stea langa o babaciune si sa-i scrie ei. Si ca el poate sa-i scrie si lui Celine Dion daca vrea muschiul lui. Lui, pentru ca este un copil, si este un copil foarte talentat, ca daca nu era talentat, nu era langa mine. Atunci i s-a urcat la cap si acum poate s-a dezmeticit ca dupa toata familia lui, eu am tinut cel mai tare la el. Am fost singurul om care a tinut la el dupa parintii lui”, a afirmat Mirabela Dauer pentru un interviu pentru emisiunea „Agentul VIP”.

La randul sau, Raoul a declarat, in aceeasi emisiune:

„In urma acestei colaborari raman acele albume impreuna, peste 100 de melodii pe care Mirabela le cant. Nu mi s-a urcat la cap. Nu ma cred si nu sunt celebru. Daca eu m-as crede celebru, ea ce este? Probabil ca are o amaraciune in suflet, dar Mirabela nu a fost niciodata o amarata. Ea a fost Mirabela inainte, cu si dupa mine… Intre noi fie vorba, nu avea ce sa dea din casa, pentru ca intre noi nu au fost scantei, nu au fost vapai. Probabil o fi calcat eu stramb cu ceva, nu stiu. Constient sau inconstient. Eram un copil. Nu vreau sa am in jurul meu oameni care sa ma urasca. Suntem supusi greselii”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare