Vedete din Romania

#Doina Gradea #vedete intern #andreea berecleanu #adrian sarbu #showbiz

Razboi intre Andreea Berecleanu si fosta asistenta a lui Adrian Sarbu: “Niciodata nu ai reusit sa iti depasesti limitele”

Intr-un text publicat pe blogul oaresuntunporc.ro, acolo unde a mai facut dezaluiri depre vedetele PRO TV, gen Teo sau Catalin Maruta, Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, a vorbit si despre Andreea Berecleanu si Zaharescu. Spiritele s-au incins!

Iata declaratia Doinea Gradea care a infuriat-o pe Andreea Berecleanu: “Am avut si intamplari mai puţin placute cu oameni care au lucrat o perioada mai lunga sau mai scurta, in ProTV. Una dintre ele a fost a cuplului de prezentatori Andrei Zaharescu – Andreea Berecleanu, care prezenta jurnalul de dimineata si care „se “implicasera” prea tare in continutul programului, transformandu-l in “talcioc personal”, asa incat depasisera cu mult limitele jurnalismului si profesionalismului impus cu rigoare de companie si care puteau afecta imaginea PRO TV”. „Si-au recunoscut greseala, au plecat in conditiile oferite de noi si si-au vazut mai departe de viata lor”, a povestit fostul manager din Pro TV.

Replica nu a intarziat sa apara.

"Doina Gradea – usier, asistenta, directoare la Sarbu. Cum este posibil ca aceea despre care se spunea ca este “una dintre emisferele cerebrale ale lui Sarbu” sa sustina aberatiile de pe site-ul creat cu un anumit scop peste noapte…
O femeie alungata de insusi Adrian Sarbu pe un post invizibil la Pro Tv International, cu mari frustrari peste atatia ani, care nu o fac sa-si aminteasca de faptul atat de usor verificabil ca Andreea Berecleanu nu a prezentat niciodata dimineata, ca a plecat din Pro tv bine merci dupa o discutie frumoasa cu insusi Adrian Sarbu in 2003, dupa 8 ani de ProTv, din care 6 ani la stirile de la ora 5, iar Andrei Zaharescu in 1998!
Cum sa nu-ti aduci aminte, Doina Gradea? Vrei sa-ti prezint situatii reale care nu-ti fac onoare, dar au creat OROARE angajatilor PRO TV, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum tipai, barfeai, unelteai, strigai la presedinti, amenintai sau cadoriseai daca ghidurile tv nu prezentau ratinguri false ale Pro TV atunci cand Antena 1 batea cu telenovele indiene? Astea nu le povestesti? Jalnica generatie PRO TV!”, a rabufnit stirista.

Nici fosta asistenta a lui Sarbu nu s-a lasat mai prejos.

„Dragalasa Andreea Berecleanu, niciodata nu ai reusit sa iti depasesti limitele. Folosesti un limbaj care nu are nici o legatura cu jurnalismul...Toti am avut un trecut. Daca vrei sa negi situatia cand jurnalul de dimineata prezentat de tine si Andrei Zaharescu devenise mult prea comercial... e treaba ta. Poti spune ce vrei. Dar sa aberezi ca tipam la presedinti..., esti de rasul curcilor. Ca inventam ratinguri mari peste ale concurentei, este iarasi de rasul curcilor. Datele de audienta stateau la dispozitia intregii industrii media. Sa te lauzi ca un post concurent batea PRO TV cu seriale indiene nu e o lauda, dragalasa Andreea, vorbesc tot pentru industria media. Tu nu poti vorbi de "eminente cenusii" ca nu prea stii exact cum sunt alea. Vezi in continuare de botoxul si acidul hialuronic de care te ocupi mai nou, fara legatura cu jurnalismul, si nu iti mai renega trecutul. Trecutul tau, parte din el, il are alaturi pe Andrei Zaharescu inclusiv in perioada PRO TV unde tu personal ti-ai dorit tare mult sa ajungi.

In articolul meu nu am pomenit anul in care ai plecat tu sau Andrei, ci am spus de un eveniment. Poti sa negi ca s-a intamplat? Uita-te in oglinda daca poti inainte sa iti raspunzi tie. Noi, ceilalti, fostii tai colegi din PRO TV, stim exact ce s-a intamplat. si, daca nu e adevarat episodul, atunci da-ma in judecata!" a tunat si a fulgerat Doina Gradea in mediul online.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului