Vedete din Romania

# concert anul nou #concert craciun #horia brenciu #stefan banica jr

Razboiul continua: Brenciu si Banica Jr - cine a facut mai multi bani de Revelion

Stefan Banica Jr a detinut suprematia in incasarile din concertele de sarbatori, ani la rand. Se pare insa ca lucrurile s-au schimbat anul acesta.

In urma cu cativa ani, Brenciu nici nu se putea compara cu Banica jr. in lumea divertismentului. Acesta din urma avea numeroase concerte de Craciun, toate cu casa inchisa, iar Revelionul era de asemenea prilej de a face bani frumosi. Acum, insa, vedeta Antenei 1 - din 2014, dupa ruptura de ProTV- este in prim-plan, ba chiar l-a intrecut pe rivalul sau. Horia Brenciu a fost cel mai bine platit artist de Revelion, in conditiile in care nu a avut decat trei spectacole la trecerea dintre ani.

"Horia este extrem de apreciat si, in aceste conditii, o prezenta de-a lui este si remunerata pe masura! Asa s-a intamplat si de Revelion, unde Brenciu a incasat doar dintr-un foc in jur de 30.000 de euro, pentru un recital de senzatie la Palatul Parlamentului. El si-a facut aparitia la petrecerea de Oscar in partea a doua a serii, avandu-i alaturi pe instrumentistii de exceptie din orchestra sa, si a facut un program incredibil, care a ridicat pe toata lumea in picioare. Onorarii mai mici, de "doar" 10.000 de euro, cantaretul le-a solicitat pentru cele doua show-uri din Piata Constitutiei si dintr-un club de fite din Capitala. In total, Horia Brenciu a castigat intr-o singura noapte in jur de 50.000 de euro, din care, normal, si-a platit si colaboratorii", au declarat, potrivit Wowbiz.ro, surse din anturajul vedetei. 

CITESTE SI: Ce va face Mark Zuckerberg in 2015. Anuntul care te va uimi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului