Vedete din Romania

# alegeri prezidentiale 2014 #carmen iohannis #vedete intern #victor ponta #klaus iohannis #daciana sarbu #showbiz

Razboiul nevestelor: cine iese castigatoare in confruntarea Daciana Sarbu - Carmen Iohannis

Razboiul pentru presedintie nu se da doar intre Klaus Iohannis si Victor Ponta. In spatele unui barbat puternic, trebuie sa se afle intotdeauna si o femeie puternica. Astfel, in aceasta lupta a alegerilor din acest an, se afla in competitie si cele doua sotii ale contracandidatilor: Carmen Iohannis si Daciana Sarbu. 

O prima-doamna a unui stat trebuie sa aiba o tinuta ireprosabila si un comportament extrem de elegant. In cazul celor doua sotii ale contracandidatilor la presedintia Romaniei lupta pare una destul de stransa, caci amandoua au abilitatile si dimplomatia necesare sa devina prima-doamna. 

Daciana Sarbu a aparut in politica ca o femeie obisnuit, usor stearsa, insa ambitia pe care o avea i se citea in ochi, asa ca in scurt timp a devenit o prezenta din ce in ce mai vizibila si mai activa pe scena politica. La inceput, ea parut o doar ca o simpla blonda, fata de bani gata. 

“Toti avem tendinta sa judecam dupa prima impresie. Punem o eticheta si judecam in functie de ea. Asta s-a intimplat, sunt convinsa, cu cei care m-au catalogat drept „fata lu’ tata“ (n. Ilie Sarbu). Si au spus multe alte rautati, ca de exemplu ca sunt blonda, inalta si cam aici s-a oprit Dumnezeu cu darurile”, spunea in revista Tango, in urma cu cativa ani, sotia lui Ponta.

Pana sa ajunga blonda sexy de astazi, Daciana Sarbu a trebuit sa lucreze mult la imaginea sa. “La inceputul carierei mele, aveam cu 15 kilograme mai mult si eram bruneta. Si nu m-am gindit niciodata pana atunci sa ma fac blonda si in nici un caz sa slabesc. Am slabit pentru ca am resimtit socul mutarii in Bucuresti. Plus ca am ajuns la concluzia ca nu mai puteam fi in starea aceea. A fost un an si jumatate in care mancam putin, am facut sport. Am ajuns sa ma vopsesc blond pentru ca am incercat mai multe variante, dar mi-a placut culoarea asta. N-am tinut cont despre ce se spune despre blonde. Inainte, nu eram un om usor de observat, nu ieseam in evidenta. Dar m-am simtit bine cu mine si asa. Foarte multa lume nici nu ma mai recunoaste”, a mai spus Daciana in presa.

S-a iubit cu Morar si cu Turcescu

Dupa ce a lucrat la imaginea sa, Daciana Sarbu a intrat in PSD si de aici si-a facut simtita prezenta la tot felul de evenimente mondene. In 2005, la un "Targ de barbati",  l-a cunoscut pe Mihai Morar. L-a licitat atunci si l-a castigat in dauna cantaretei Carmen Serban, iar, intr-un final, a ramas impreuna cu el timp de patru luni. Dupa acest esec sentimental, a urmat un altul, cu Robert Turcescu. Viata amoroasa a frumoasei politiciene s-a schimbat insa cand a renuntat la iubirile cu oameni din televiziune.

Daciana l-a intalnit pe Victor Ponta, cu care s-a casatorit, in mare secret, in China. "November Rain este melodia mea favorita din liceu, cand eram fan Guns N’Roses, dar cantecul pe care eu si Victor am dansat primul dans la nunta noastra este “Te iubesc, femeie”, piesa lui Stefan Banica Jr”, a declarat doamna Ponta, care are, acum, cu premierul, o fetita foarte frumoasa.

Carmen Iohannis, cu acelasi barbat de-o viata

In ceea ce o priveste pe Carmen Iohannis, este casatorita de 25 de ani cu actualul candidat al Alianţei Creştin-Liberale. Doamna Iohannis are 54 de ani si l-a cunoscut pe sotul ei cand aveau 22 de ani, pe vremea studentiei, prin intermediul unor prieteni comuni.

A fost dragoste mare inca de la inceput, dar cu toate acestea, Carmen si Klaus s-au casatorit abia dupa sapte ani de la prima lor intalnire. „Daca se intalnesc doi oameni care se plac si se inteleg, restul devine irelevant”, a povestit Iohannis, care sustine si faptul ca sotia sa este si motivul pentru care a decis sa ramana in Romania.  Intreaga lui familie, parintii si sora, au emigrat in Germania la inceputul anilor ’90.

Desi este trecuta de prima tinerete, Carmen Iohannis are o silueta perfecta si este foarte cocheta. Profesoara de limba engleza, sotia lui Johannis este tot timpul in centrul atentiei la evenimentele la care participa, caci eleganta ei este uimitoare. De cativa ani s-a apucat serios sa invete limba franceza fiind pasionata de secretele bucatariei din aceasta tara. Printre pasiunile ei se mai numara teatrul, o admira pe Michelle Obama, dar si pe doamnele familiei regale, pe care le are drept exemplu in domeniul vestimentar. Carmen Iohannis a preferat mereu sa fie o prezenta discreta, in ciuda aparitiilor dese ale sotului ei in presa, asa ca nici macar nu are o pagina de Facebook. Pe de alta parte, pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis numara peste 600 de mii de fani. 

CITESTE SI: Secrete din viata candidatilor la presedintie. Ce nu stii despre Ponta si Iohannis

Mihaela Radulescu si Dani Otil si-au spus "adio". Iata dovada!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului