Vedete din Romania

#razvan ciobanu #cocaina #ancheta

Razvan Ciobanu, implicat in ancheta traficantilor de cocaina

Razvan Ciobanu este acuzat de consum de droguri . Unul dintre traficantii din cazul “ Rataciti in Panama ” l-a indicat pe cunoscutul designer drept unul dintre cei care beneficiau de serviciile oferite de grupul de traficanti de stupefiante.

Doi dintre cei opt membri ai retelei arestati de politistii bucuresteni in cazul traficantilor “Rataciti in Panama” au fost eliberati ieri pentru ca judecatorii nu le-au prelungit ordonanta de retinere. Printre acestia se afla si Cristian Daniel Paraschiv, membru al echipei galbene din cadrul emisiunii “Rataciti in Panama”, realizata de Kanal D, care era in legatura cu unul dintre cei mai cunoscuti traficanti de droguri din Capitala.

Potrivit Click!, in ancheta apar noi nume de personaje din lumea mondena a Capitalei, care au legatura cu acest grup care isi facea veacul prin cluburile de fite din Bucuresti. Printre acestia se afla si Razvan Ciobanu, despre care se spune ca era client vechi al grupului de traficanti. Designerul nu a putut fi gasit de actre jurnalistii care au vrut sa ia un punct de vedere in acest sens, insa se pare ca acesta va trebui sa apara in fata anchetatorilor pentru a raspunde intrebarilor legate de implicarea sa in acest caz.

Un concurent de la "Rataciti in Panama", retinut 

In dupa-amiaza zilei de 13 octombrie 2009 , Vasile Ciobanu, zis "Raj”, zis “Bogdan”, cunoscut membru al lumii interlope din Capitala, si Cristian Daniel Paraschiv, membru al echipei galbene din cadrul emisiunii “Rataciti in Panama”, au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa vanda unui investigator sub acoperire cantitatea de 4 grame de cocaina, noteaza Gardianul.

Politistii au descoperit si ridicat pentru cercetari aproximativ sase grame de cocaina, portionata si pregatita pentru vanzare, un pistol cu bile de cauciuc si gaze (cu cartus pe teava) si 50 de cartuse detinute ilegal, o paleta reflectorizanta tip Politie Rutiera si o cagula din material textil de culoare neagra.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare