Vedete din Romania

#Elena Basescu insarcinata #vedete copii #eba #traian băsescu #elena basescu

Reactia lui Traian Basescu la vestea ca Elena Basescu este insarcinata

Cu totul surprinzator pentru multi, Elena Basescu pare ca are o relatie foarte serioasa cu Catalin Tomata, iubitul ei. Atat de serioasa incat, in 3 luni, ei vor deveni parinti. Traian Basescu a publicat o relatie oficiala vizavi de sarcina mezinei sale, de la care mai are doi nepoti. 

De mai putin de 1 an, EBa traieste o poveste de iubire cu mai tanarul Catalin Tomata. Iar acum Elena Basescu e insarcinata, in 6 luni. Abia acum a facut anuntul, desi cu siguranta vestea s-a aflat de ceva vreme printre apropiati. Se pare insa ca mezina fostului presedinte a vrut sa tina totul departe de ochii presei si poate si de ai fostului sot care traieste la randul lui o poveste de amor cu un model. 

Traian Basescu si-a declarat ofiaial bucuria pe Facebook la scurt timp după anunțul fiicei lui. ”Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!” Cu siguranta Traian Basescu stia de sarcina fiicei sale de ceva vreme, insa a preferat si el sa pastreze discretia. 

EBa a mai facut un anunt important. Desi este insarcinata, nu are nicio intentie sa se si marite. Spune ca o nunta i-a fost de ajuns. 

”În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris astăzi Elena Băsescu pe pagina ei de socializare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului