Vedete din Romania

#Gabi Jugaru #Tamara Buciuceanu #vedete intern #showbiz

Reactia Tamarei Buciucianu dupa anuntul ca a murit!

Gabi Jugaru a anuntat ieri, intr-o emisiune radio, ca actrita Tamara Buciuceanu (86 de ani) ar fi murit, desi aceasta se simte foarte bine si e in afara oricarui pericol.


Toti cunoscutii artistei au fost foarte indignati si au cerut explicatii. „Eram la radio cand a aparut informatia asta in care se spunea ca Tamara Buciuceanu Botez ar fi decedat. Culmea e ca era pentru a doua oara cand auzeam acest lucru, prima oara fiind cu o seara inainte cand ma aflam in oras. Asa ca am facut anuntul pe post, precizand ca nu am verificat stirea si ca ar fi o mare pierdere sa se adevereasca. Slava Domnului ca nu s-a confirmat si Tamara Buciuceanu Botez este bine si in afara oricarui pericol”, a declarat Gabi Jugaru, pentru WOWbiz.


Tamara Buciuceanu nu a declarat nimic cu privire la faptul ca s-a simtit ofensata, dar nici amuzanta de anuntul fals. „Sunt bine. M-am retras, vreau liniste, nu mai doresc sa apar la televizor, la emisiuni sau sa fac vreo declaratie. Mi-a ajuns cat am vorbit despre mine, despre viata mea, despre cariera mea. Vreau sa stau linistita. Sunt bine asa cum sunt”, a declarat marea actrita, scrie click.ro. 

Sursa foto: stiri.tvr.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare