Vedete din Romania

#anca pandrea #actor #reactii #iurie darie #ileana stana ionescu # moartea lui Iurie Darie

Reactile actorilor dupa moartea lui Iurie Darie: „Iura a fost un om minunat”

Actorul Iurie Darie a murit azi-noapte dupa o lunga suferinta. Decesul sau a fost anuntat de Anca Pandrea, cea care i-a stat alaturi pana in ultima clipa. Iura, asa cum ii spuneau prietenii, avea 83 de ani.

Vestea mortii lui Iurie Darie a intristat lumea actorilor. „Sunt foarte tulburata si ma gandesc de aseara ca am pierdut un actor minunat, un barbat superb, un talent multilateral si sunt profund neconsolata de tot ce s-a intamplat in ultima perioada in breasla noastra, de toate pierderile pe care le-am trait si suport din ce in ce mai greu asta. Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Iura si, daca exista o lume de dincolo, sa fie rasplatit pe masura frumusetii lui trupesti si sufletesti", a spus actrita Ileana Stana Ionescu, pentru Mediafax.

„Iurie Darie a fost nu doar un coleg actor, ci a fost un om minunat, un suflet mare si, asa cum se spune la noi, actorii, «a gasit acum binemeritata odihna vesnica»", a spus si Mircea Albulescu.

Potrivit Ancai Pandrea, trupul neinsufletit al lui Iurie Darie va fi depus, sambata, la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare