Vedete din Romania

#Regele Mihai stare de sanatate #Regele Mihai impartasanie #. regele mihai

Regele Mihai: anuntul trist al Casei Regale de astazi

Sarbatoarea Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta, la resedinta din Elvetia, motiv pentru care nu va exista niciun eveniment organizat cu ocazia onomasticii sale, anunta Casa Regala, pe blogul oficial al institutiei.

„Astazi, 8 noiembrie 2017, marea sarbatoare a Sfintilor Mihail si Gavriil il gaseste pe Majestatea Sa Regele Mihai in stare de suferinta, la resedinta din Elvetia, inconjurat de Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu. De asemenea, la resedinta se afla angajatii Casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si maicile de la manastirile din Romania care il asista pe Rege neincetat”, potrivit sursei citate.

In acest context, Casa Regala subliniaza ca nu va exista niciun eveniment organizat la resedinta, miercuri, cu ocazia sarbatorii.

„Aseara (marti seara - n.red.), un trimis al IPS Mitropolitului Iosif al Europei Occidentale si Meridionale a venit la resedinta din Elvetia pentru a da Majestatii Sale Sfanta impartasanie, in prezenta Principesei Mostenitoare”, conform sursei citate.

In traditia regala romaneasca, 8 noiembrie este ziua in care Majestata Sa Regele isi serba public atat ziua de nastere, cat si ziua onomastica.

La Palatul Elisabeta, dupa anul 2001, Regele Mihai a gazduit de 8 noiembrie evenimentul „Porti deschise”, la care toti romanii care doreau sa-i ureze la multi ani erau bineveniti. Ultimele doua ocazii in care Regele a aparut la balconul Palatului Elisabeta de ziua onomastica au fost in zilele de 8 noiembrie 2013 si 19 noiembrie 2014.

„Principesa Mostenitoare Margareta multumeste tuturor celor care au trimis in ultimele doua zile atat de multe mesaje de iubire, de admiratie si de incurajare pentru Majestatea Sa”, potrivit Casei Regale.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare