Vedete din Romania

#mihai albu #irinel columbeanu #iulia albu #vedete intern

Relatii bizare din showbizul romanesc

Cuplurile din peisajul monden romanesc au devenit din ce in ce mai bizare. In majoritatea cuplurilor din lumea mondena se regasesc misterul si tot mai multe gesturi nefiresti. Unele cupluri se despart de zeci de ori, fara sa stie insa motivul, iar altele isi cauta iubirile de altadata repetand aceleasi povesti de amor. Iata cateva relatii bizare din showbizul actual.

Iulia si Mihai Albu

Iulia si Mihai Albu au fost intotdeauna unul dintre cele mai excentrice cupluri ale showbizului romanesc. Gesturile si hotararile pe care le-au luat cele doua vedete in ultimul an au facut insa ca relatia lor sa fie catalogata drept una extrem de bizara. Dupa ce la inceputul anului 2013 cei doi au hotarat sa divorteze, la cateva luni s-au impacat si toata lumea se astepta deja la o reinnoire a juramintelor.

De cateva zile insa, Mihai si Iulia Albu au inceput din nou razboiul si au marturisit ca s-au despartit, iar de aceasta data separarea este definitiva.

"Mihai este omul alaturi de care am petrecut mai bine de 9 ani din viata si este tatal micutei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viata noastra. Noi am divortat in urma cu aproape un an, motiv pentru care consider ca fiecare are dreptul, in acest moment, sa-si refaca viata. Este un om pe care l-am iubit foarte mult si pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca ratiunile ce stau la baza separarii noastre, atat legale, cat si in fapt, sa ramana doar intre noi. Nu am vorbit nici dupa divort si nu o voi face nici acum, viata mea nu este un circ mediatic. Intotdeauna intr-o relatie sunt doi oameni, iar atunci cand la mijloc exista copii, esecul unuia este, de fapt, esecul amandurora”, a declarat Iulia Albu, pentru wowbiz.ro.

La acest mesaj, Mihai Albu nu s-a lasat mai prejos si a inceput atacul la adresa fostei sale sotii printr-o postare pe Facebook.

"Daca tot mi s-a spus "ADIO" ma vad si eu nevoit sa pun "PUNCT" :)) Sunt convins ca ma asteapta o viata frumoasa", a scris Mihai pe reteaua de socializare.

De aici, nu a mai fost decat un singur pas pana la declansarea razboiului.

"Mihai stia foarte bine, discutasem despre asta. Nu a aflat din presa. Nu mi-a placut reactia lui. Eu doar am raspuns la intrebari, nu am postat pe Facebook. Mihai stia foarte bine ce decizie am luat. Eu am incercat sa nu ranesc pe nimeni.

De dragul fetitei am incercat sa repunem pe picioare relatia, dar nu s-a putut. Viata merge inainte! Nu vreau sa mint publicul, sa pacalesc cu raspunsuri vagi la intrebari, ca in ultimul an. Daca nu mai suntem impreuna, de ce sa nu spunem asta? Suntem ca doi papuci, amandoi pentru piciorul drept...", a replicat Iulia Albu.

Citeste si: Celebritati care s-au casatorit cu necunoscuti

Irinel Columbeanu si Alexandra Hodis

Desi se apropie cu pasi repezi de varsta de 60 de ani, omul de afaceri Irinel Columbeanu surprinde din nou cu o relatie de dragoste destul de ciudata, ce pare trasa la indigo cu cea avuta cu fosta sa sotie, Monica.

De cateva luni, Irinel Columbeanu are o noua iubita, Alexandra Hodis, in varsta de 18 ani, care, se pare, ca deja s-a mutat in vila omului de afaceri si a primit chiar si un inel de logodna.

La fel ca si Monica, Alexandra este model si este din provincie, insa isi doreste cu mare ardoare sa se faca remarcata in lumea mondena.

Citeste si: 5 vedete cu pretentii scandaloase


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare