Vedete din Romania

Rita Muresan, analize in Germania

Cand toate stateau ca pe roze in viata Ritei Muresan, creatoarea de moda a aflat o veste care intristeaza orice femeie. Ea a fost chemata de urgenta in Germania, pentru unele investigatii medicale amanuntite la nivelul sanului drept, relateaza Click.

Problemele medicale ale Ritei Muresan au inceput in urma cu un an, cand medicii i-au descoperit doi noduli la sanul drept. Au urmat trei consultatii la trei medici diferiti, iar rezultatele au fost si ele contradictorii.

scrie ca primul doctor i-a recomandat o operatie, cel de-al doilea i-a spus sa se interneze imediat, iar cel de-al treilea s-a pronuntat pentru extirparea nodulilor.

Rita s-a programat pentru analize la o clinica din Germania, iar medicii de acolo au sfatuit-o sa astepte sase luni pentru reluarea investigatiilor. Recent, Rita a fost rechemata de doctorii de acolo, semn ca problema ei nu este una minora .

“Am oprit filmarile la reality-show-ul de la Euforia TV si plec in Germania pentru niste analize. Gandesc pozitiv, dar sunt pregatita pentru orice”, a declarat designer-ul pentru revista “VIP”.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului