Vedete din Romania

#mihaela radulescu #andreea marin #emisiuni #prezentatoare tv

Rivalele Andreea Marin si Mihaela Radulescu, din nou colege de platou?

Nu mai este pentru nimeni un secret ca intre realizatoarele TV Andreea Marin si Mihaela Radulescu mocneste un conflict izbucnit in urma cu mai multi ani. Acum insa, razboiul intre cele doua ar putea sa reinceapa deoarece ele au primit oferte de munca de la aceeasi televiziune.

De curand, Mihaela Radulescu a incheiat negocierile cu postul de televiziune publica TVR 1 in vederea reluarii emisiunii care a consacrat-o, "Duminica in familie", potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea ar urma sa fie difuzata din aceasta toamna si va cuprinde o editie inregistrata, deoarece o transmisiune in direct ar fi necesitat mai mult timp, lucru pe care Mihaela Radulescu nu l-ar fi acceptat pentru ca vrea sa fie permanent alaturi de fiul sau, Ayan.

Insa surpriza celor de la TVR 1 este aceea ca tot in aceasta perioada se afla in negocieri si cu Andreea Marin, care este curtata pentru a prezenta si ea o noua emisiune ce va intra in curand in grila de programe a TVR 1.

Ultima oara cand cele doua rivale au lucrat in aceeasi televiziune a fost anul trecut, in cadrul Realitatea TV. Pentru a nu renunta la proiecte, Mihaela Radulescu si Andreea Marin au impus regula ca nici una dintre ele sa nu specifice numele celeilalte in emisiunile pe care le moderau.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului