Vedete din Romania

#scarlett johansson #film #filmari #robert downey jr. #the avengers

Robert Downey Jr. a lovit-o pe Scarlet Johansson la filmarile "The Avengers"

Actorul american Robert Downey Jr. a lovit-o din greseala pe colega sa de platou, Scarlet Johansson, in timpul filmarilor pentru pelicula "The Avengers".

Robert Downey Jr. a lovit-o accidental pe actrita scarlet johansson in timp ce se juca cu gadget-urile costumului care il transforma in Omul de Fier , pe platoul de filmare a productiei cinematografice "The Avengers", anunta Female First.

Actorul purta costumul sau greoi de supererou si astepta sa filmeze scenele alaturi de colega sa, Scarlet Johansson. In timp ce se juca cu gadget-urile atasate acestui costum, insa, a apasat un buton gresit si, fara sa vrea, a lovit-o pe Scarlet - care intra in pielea personajului Black Widow - peste fata.

"Robert a apasat un buton care controla miscarile unuia dintre brate - acesta s-a miscat brusc si a lovit-o pe saraca Scarlet. Luata prin surprindere, Scarlet si-a pierdut echilibrul si a cazut de pe platforma pe care urmau sa filmeze.

Robert, care nu isi putea controla sub niciun chip costumul, isi cerea scuze incontinuu. Insa Scarlet a fost de treaba si a vazut partea amuzanta a incidentului", a declarat o sursa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului