Vedete din Romania

Roberto Cavalli, marea surpriza de la Bucharest Fashion Week

Celebrul creator de moda italian Roberto Cavalli a fost marea surpriza oferita de organizatorii Fashion Week in ultima seara, fiind piesa de rezistenta pe care s-a mizat la incheierea festivalului, relteaza Cancan.

Aflat pentru prima data in tara noastra, designerul a fost incantat de obiceiurile romanilor, in mod special de intampinarea traditionala cu paine si sare.

Petrecere mare, sambata seara, in clubul Pacha. Invitatul special a fost nimeni altul decat cunoscutul creator de moda Roberto Cavalli, venit pentru a se distra dupa ce in aceeasi seara facuse parte din juriu la concursul de miss organizat la Bucharest Fashion Week .

Mai mult, Cavalli a fost placut impresionat de Bucuresti, anuntandu-si chiar intentia de a-si deschide o cafenea in Capitala. In varsta de 67 de ani, designerul florentin a avut parte de o supradoza de succes la publicul feminin tanar si foarte tanar.

Cavalli, sosit in jurul orei 23.00, a decis sa petreaca pana dimineata, mai exact pana la ora cinci, dand semne ca s-a simtit foarte bine.

Printre cei prezenti s-au numarat si Andreia si Loredana de la Trident, Keo, venit singur, fara Andreea Balan, si o serie de fosti fotbalisti, precum Ilie Balaci sau Danut Lupu , venit impreuna cu sotia. Petrecerea s-a intins pana dimineata, invitatii urmarind si o prezentare de moda, povesteste Ziarul.

 

Foto: Gardianul


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare