Vedete din Romania

#Andreea Marin concediere #vedete intern #showbiz #andreea marin

Romanii nu o mai pretuiesc pe Andreea Marin! O vor data afara de la TVR!

Peste 3.000 de romani au semnat o petitie online prin care se cer ca Andreea Marin sa nu mai apara la TVR dupa incidentul de saptamana trecuta cand “Zana” a anuntat ca si-a luat pistol cu care va ucide cainii adoptati ai vecinilor vecinilor, care ar fi atacat-o!

Semnatarii petitiei sustin ca prin comportamentul evidentiat, Andreea Marin nu are ce cauta intr-o institutie precum TVR, mai ales in conditiile in care este un formator de opinie si este platita din bani publici. Totodata, initiatorii petitiei arata ca Andreea Marin are o imagine falsa in ochii telespectatorilor, acest lucru fiind subliniat de „limbajul suburban, atitudinea beligoasa, instigare la ura impotriva animalelor“. Aceste motive sunt suficiente, potrivit initiatorilor, pentru ca Andreea Marin sa nu mai apara la postul public.
 

Scrisoarea deschisa este adresata doamnei Irina Radu, presedinte – director general al TVR.

„In atentia doamnei Irina Radu, presedinte - director general al TVR, Dorim pe aceasta cale sa va supunem atentiei comportamentul public reprobabil la care s-a dedat realizatoarea TVR Andreea Marin, in data de 2 iulie 2016. Astfel, cu aceasta ocazie, in urma unui incident minor pe care l-a avut cu cainii dintr-o curte invecinata cu locuinta sa, Andreea Marin a aratat tuturor ca imaginea publica pe care si-a construit-o, de persoana civilizata si empatica, este tot atat de falsa ca si respectul pe care il poarta telespectatorilor TVR. Opinam ca limbajul suburban, atitudinea belicoasa la adresa altor cetateni implicati in incident si chiar a vecinilor sai, precum si instigarea la ura oarba si nejustificata impotriva animalelor, dar si comportamentul general adoptat de vedeta ulterior incidentului si modul in care a interactionat cu oamenii revoltati de atitudinea sa, pe retelele sociale, sunt complet incompatibile cu imaginea unei persoane publice, platita de TVR din bani publici, ce isi asuma si aroga rolul de model pentru societate. Mentionam ca Andreea Marin a fost filmata in toata splendoarea persoanei sale, limbajul suburban, atitudinea violenta si instigarea la ura impotriva animalelor. De asemenea, insistam asupra faptului ca instigarea la ura si violenta impotriva animalelor fara stapan nu sunt de natura sa onoreze un colaborator al TVR, care pe acesta cale arunca anatema comportamentului si a actiunilor sale asupra postului public de televiziune. Solicitam, prin urmare, incetarea oricaror relatii contractuale intre televiziunea publica si Andreea Marin, in urma comportamentului sau dezonorant si anti-social manifestat cu oacazia incidentului amintit. Din pacate, situatia cainilor fara stapan din Romania este in prezent una extrem de precara, in urma politicilor eronate si inumane adoptate de autoritatile publice, precum si a coruptiei institutionalizate ce face ca fondurile alocate gestionarii situatiei animalelor sa fie sifonate masiv la nivel de primarii. Exista numeroase dovezi, documentate in toate modurile posibile, ca adaposturile publice din Romania sunt adevarate lagare de exterminare pentru cainii fara stapan, care sunt tratati intr-un mod oribil de primarii, in cadrul procesului de capturare, cazare si eutanasiere. Consideram ca doar niste brute fara nicio urma de umanitate pot ramane impasibile in fata modului criminal in care sunt tratati cainii fara stapan de catre hingheri si adaposturile publice, ba, mai mult, pot incuraja inconstient, public, aceste practici. Prin urmare, nu dorim ca TVR sa remunereze din bani publici, din banii nostri, o bruta“.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului