Vedete din Romania

# Roxana Ciuhulescu botez # roxana ciuhulescu nunta #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu, nunta si botez in aceeasi zi. Ce rochie de mireasa a ales

Emotii duble pentru Roxana Ciuhulescu in acest weekend! Duminica, vedeta a imbracat rochia de mireasa si si-a botezat baietelul pe care il are din relatia cu noul sau sot, Silviu Bulugioiu.

Pentru aceasta zi speciala, fosta prezentatoare tv a petrecut ore intregi la coafor, de unde a iesit cu parul mai lung, vopsit in nuante de blond si gri si prins intr-un coc sofisticat de mireasa.

Rochia de mireasa a fost semnata Athena Philip si a fost accesorizata cu voaleta, scrie click.ro. Buchetul a fost compus din orhidee imperiale.

Mirele s-a asortat cu fiul, alegand un costum din trei piese, si accesorizat cu papion.

 

Fosta gazda Promotor si Silviu Bulugioiu, fostul presedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federatiei de Automobilism, actualmente presedintele Clubului Off-Road Bucuresti CORB44 Adventure, s-au cunoscut datorita pasiunii lor comune pentru sport si au ajuns sa formeze o frumoasa familie. Relatia lor s-a derulat pe repede inainte si intr-un singur an s-au si casatorit si au devenit si parintii unui baietel

Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a anuntat in vara anului trecut ca divorteaza de Mihai Ivanescu (54 de ani) dupa zece ani. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de 9 ani. In ianuarie 2018, vedeta a anuntat ca s-a logodit cu Silviu Bulugioiu.

„2017 a fost pentru mine un an de agonie si extaz. Prima jumatate de an era sa dau in depresie: decesul bunicii, boala, divortul, mutarea. Daca cineva mi-ar fi zis ca 2017 se va incheia fericit pentru mine, as fi zis ca bate campii! Sa intru in 2018 cu iubire, armonie si logodita, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins indragostita lulea si – cel mai important! –  iubita.…ahh, era sa uit  si «umpic» gravida. Da! –  voi deveni mamica pentru a 2-a oara, iar fetita mea, Ana Cleopatra, va avea – in sfarsit –  un fratior. Multumesc din suflet medicilor pentru ingrijiri si monitorizare. Desi eram pregatiti pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat sa concepem acest copil, iata ca, surprinzator, acest lucru s-a intamplat natural. Ani de zile mi-am dorit si m-am chinuit sa aduc pe lume un al 2-lea copil, insa intotdeauna Dumnezeu le potriveste cand si cu cine trebuie, nu? Nimic nu este intamplator! Cu totii suntem extrem de fericiti si ne dorim ca acest copil sa se nasca sanatos, a scris vedeta pe blogul personal.

Sursa foto: click.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare