Vedete din Romania

#roxana ionescu #sot roxana ionescu #laurentiu gheorghe #divort roxana ionescu

Roxana Ionescu a pus capat casniciei cu Laurentiu Gheorghe

Roxana Ionescu a decis sa redevina o femeie libera, dupa ce a constientizat ca mariajul cu Laurentiu Gheorghe nu mai poate fi salvat.

Vedeta este retinuta atunci cand vine vorba sa recunoasca divortul de barbatul alaturi de care a stat noua ani, din care sase au fost casatoriti. Totusi. "Mama Natura" a recunoscut ca a plecat din apartamentul pe care il impartea cu omul de afaceri si este foarte linistita pentru decizia luata.

"De doi ani tot spun stop casniciei mele. Aveam nevoie de o schimbare, de ceva nou si am hotarat sa ma mut intr-un alt apartament. Ma simt linistita, fericita, sunt alaturi de oameni dragi mie", a declarat Roxana Ionescu.

Ea a subliniat si ca a renuntat sa mai poarte verigheta de mai bine de un, insa relatia cu fostul partener de viata a ramas una decenta, de prietenie:

"Nu o mai port (n.r- verigheta) de un an si jumatatate... Noi suntem ok, suntem foarte bine. Nu se pune niciodata problema sa nu mai vorbim sau sa ne uram si cred ca o sa ma mai ajute."

In primavara acestui an, publicatia Spy a dezvaluit ca Laurentiu are o relatie extraconjugala cu sora nasei lor de cununie, care se numeste tot Roxana.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare