Vedete din Romania

# copil Rucsandra Hurezeanu #Rucsandra Hurezeanu #regret Rucsandra Hurezeanu

Ruxandra Hurezeanu: “Mi-ar fi placut sa am si o fetita”

Rucsandra Hurezeanu spune ca sunt cinci lucruri pe care lumea nu le cunoaste despre ea: ii plac oamenii, intotdeauna se gandeste la ceilalti inainte de a se gandi la ea insasi, crede in Dumnezeu, citeste mult si iubeste skiul. De altfel, sportul si interactiunea cu ceilalti fac parte din viata ei de zi cu zi.

Nu trece o dimineata fara sa ajunga la sala de sport iar plimbarile alaturi de copiii ei sunt la ordinea zilei. Isi petrece timpul alaturi de colegele ei de birou sau la intalniri cu prietenii si, indiferent daca e vorba de timpul ei liber sau de cariera, face aproape tot timpul doar ceea ce ii place.

Cand vrea sa se umple de energie si sa simta ca viata ei e cu adevarat frumoasa, ii este suficient sa se inconjoare de oameni care o inspira si de la care are tot timpul ceva de invatat. Si metodele la care Rucsandra apeleaza par sa nu dea gres, pentru ca are o multime de proiecte pe care vrea sa le puna in aplicare atat pe plan profesional, cat si personal. E hotarata sa continue cu un nou magazin virtual, sa lanseze si alte produse solare si anti-aging, dar si sa viziteze India si sa sara cu parasuta.

Dincolo de toate implinirile ei de pana acum, Rucsandra are un singur regret: acela ca nu are si o fetita. Insa, atunci cand isi analizeaza reusitele, Rucsandra Hurezeanu simte cu adevarat implinirea in familia ei, pe care o considera ca fiind cea mai mare realizare.

Citeste mai mult pe Woman2Woman.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare